Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanja ?!
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 23 Siječanj, 2008, 16:15:02 ---...mene zanima jel smeta sta motoru sto sam nasuo toliko ulja ?? tj oko 130 ml a pise da treba 0.75??
--- Kraj citata ---
Smeta.
Izbacit ce na iberlauf, zapravo, spricat ce u pocetku, a to moze zavrsiti na zadnjem disku pa imas generalno sranje. Imas mjernu sipku (kao i kod auta za mjerenje kolicine motornog ulja).
Mjeri se kad je skut na centralnoj nogari.
Ispusti visak prije prve voznje.
Rossi:
ok thx 3alfa3:) e jos nesto ....jel mi neko moze preporucit neku svjecicu NGK dobru ali da nije NGK Br9es tu uzimam i cijena je oko 3 eura ...imal kakva malo skuplja a da je bolja NGK jer smao to ovdje mozes nabavit ..znaci sad ne pretjerano skuplja...i da odgovara tacno za moj skut koji model ?...zx je gore i multivar....???hvala unaprijed
3alfa3:
Slobodno (na tvoj setup) koristi i dalje te svjecice. Ako hoces, obzirom da su jeftine, mijenjaj ih cesce i to je to.
Rossi:
ok..thx puno :) jos nesto gdje se nalazi taj iberlauf ili kak vec sto izadje visak ulja kroz njega.??! i onaj saf gdje se kad mjenjas ulje u prenosu ispusta ispod dekla dole ...jel se smije on skroz stegnut ??posto mi jedan serviser rekao kao nesmije se do kraja stegnut vak nak....?!
3alfa3:
Iberlauf je mala rupica pored navoja gdje stavljas mjernu sipku.
Seraf za ispustanje ima dihtung i nije ga pametno stegnuti ko konj. Odprilike, stegni ga kao serafe na plastikama skutera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju