Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanja ?!
3alfa3:
Jednom sam opterecivao na vagi serijski (Piaggio) centralni feder i Malossi bijeli, ljubicasti i plavi. Serijski je bio tvrd skoro kao Malossi plavi, osjetno tvrdji o ljubicastog, a od bijelog nemjerljivo tvrdji.
ivanm:
nevjerojatno..
pa kaj onda oni to prodaju?
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Siječanj, 2008, 12:59:33 ---Jednom sam opterecivao na vagi serijski (Piaggio) centralni feder i Malossi bijeli, ljubicasti i plavi. Serijski je bio tvrd skoro kao Malossi plavi, osjetno tvrdji o ljubicastog, a od bijelog nemjerljivo tvrdji.
--- Kraj citata ---
Tako sam i mislio da ce bit, cim je Rossi rekao za problem pomislio sam da mu je bijeli premekan
Rossi:
hvala ljudi ev stavio sam serijski i sad je ok sve hehe... :)
Rossi:
...kada sam sipao ulje u prijenos sipao sam Motul Motor Gear ono u tubi sto se uzme. ...i tuba je 150ml u manual-u od gilere pise 0.75cc to je valjda o.75ml i kad sam ispusto ulje ,ulja je bilo veoma malo i kad sam sipo novo ...ja sipam,sipam i stade skoro cijela tuba oko 130ml i bilo je do vrha ...mal sam izvuko samo da ne bude gore do vrha...eh mene zanima jel smeta sta motoru sto sam nasuo toliko ulja ?? tj oko 130 ml a pise da treba 0.75??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju