Tehnički kutak > Tuning skutera

radilica??

<< < (2/4) > >>

charnel:
ma i da ti je radilica iskrivljena, zvonili bi ti lezajevi, a i ne virujen da bi ti to utjecalo na performanse (jako)

PitBull Aerox:
ma kakva radilica?! kazes dubok zvuk, takav zvuk nema veze sa radilicom. da je radilica vjeruj mi znao bi da je to radilica! <--iskustvo  Moje misljenje je da je tebi pukla prirubnica i da se skut poceo tusit i crko i kako ima puno zraka nemoze upalit a to za alnaser ti se vjerovatno cini! a mozda i nije prirubnica mozda ti od negdje drugo prima zrak!

vekyyy:

--- Citat: PitBull Aerox - 21 Siječanj, 2008, 16:12:26 ---ma kakva radilica?! kazes dubok zvuk, takav zvuk nema veze sa radilicom. da je radilica vjeruj mi znao bi da je to radilica! <--iskustvo  Moje misljenje je da je tebi pukla prirubnica i da se skut poceo tusit i crko i kako ima puno zraka nemoze upalit a to za alnaser ti se vjerovatno cini! a mozda i nije prirubnica mozda ti od negdje drugo prima zrak!

--- Kraj citata ---

cini mi se daj nebudi benast... cini mi se... pa nisam retardus da imam skut i onda odjednom neznam kako je palio...

charnel:
ma da je radilica znao bi, lezajevi bi ti zvonili.

vekyyy:

--- Citat: charnel - 21 Siječanj, 2008, 17:44:32 ---ma da je radilica znao bi, lezajevi bi ti zvonili.

--- Kraj citata ---

ti kuzis da ja skuter nemogu upalit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju