Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica??
charnel:
--- Citat: vekyyy - 21 Siječanj, 2008, 23:58:03 ---
--- Citat: charnel - 21 Siječanj, 2008, 17:44:32 ---ma da je radilica znao bi, lezajevi bi ti zvonili.
--- Kraj citata ---
ti kuzis da ja skuter nemogu upalit?
--- Kraj citata ---
nisam skuzio, ;D
Crazy Kuree:
a da nije igrom slučaja zaribo? meni se to dogodilo 2 puta a to šta je tebi više sliči mojem prvi puta kad mi je motor pregrijo na max. brzini i odjednom se čuo taj jebe... duboki zvuk kao da cilindar pukne negdje i na kurblu je imo kompresije nekake malo samo slabije a alnaser je vrtio ko lud drugim rječima... Karike se slijepile za klip to je razlog nekoj kompresiji i zato se vrti brzo na anlaser a da je radilica nebi imo duboki zvuk... ja sam 90% siguran da je zaribo kao i moj jer poznajem taj jebe.. duboki zvuk... rasklopi cilindar i javi vidićeš da je to :sad3: :sad3:
vekyyy:
bog mu isus mater mjenjao sam pred zimu :sad1:
3alfa3:
--- Citat: vekyyy - 22 Siječanj, 2008, 12:00:48 ---bog mu isus mater mjenjao sam pred zimu :sad1:
--- Kraj citata ---
Ajd napisi TOCNO sto si radio sa skutom i koje dijelove si stavljao ap da vidimo jel tu neki problem....
vekyyy:
ima gianeli spuh,gljiva,i trophy 70ccm ... karb delorto preraden 17.5.. radilica prosla oko 30 000km
upravo kad sam ga upalil nisam ni cekal da se zagrije ni nista i dosta sam ga stiskal a bili smo nas 2 na skuteru.. ali mislim vozil sam se prije sat vremena od toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju