Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo kako izgleda original futrola i na cvikama mora pisat model i velicina
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pa baš to.ja nosim ove svoje.nema šanse da se skuži da su fejk bez da ih detaljno pregledaš.jedino me bilo strah kakvu zaštitu pružaju da mi ne bi samo napravile više štete nego koristi, ali dobre su.ne umaraju mi oči niti ništa kao što mi je znalo bit kada sam probao bezveze neke jeftinjak naočale. Ove mi odmaraju oko.
ajd sad jednom za svagdada li postarina ulazu u cijenu za naplatu carinejer...http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,37608.20.htmlzadnji postovi
toga me i strah da mi nebi sjebalo vid,nisan jedan od onih koji furaju neke marke i s njima se kurce al ka sta san reka tija bi da mi ne umaraju oci
hocete reci da je ovo fake kutija ? Uploaded with ImageShack.us
ova sa slike je original ali ona sta je u njuskalu tj cvike za 450kn nije jer je kopca na pol futrole
ok, vec sam se prepao, jer sam ih platio 900kn u optici xD p.s. ajmo group buy za aviatorke ^^
kad samo pogledas koliko se moras zagledat da bi skuzio fake dodje ti da razmislis cemu dati xx puta vise novaca
To je sve kaj se tiče avijatorki, kak ostale prepoznati ak netko zna (police i sl.)
a vidi, moze skodit oku, ako nema uv zastitu , zatamnjeno staklo ti prosiri zjenicu oka i samim time vise uv sranja ulazi u oko, tako da je bolje bez ocala biti u tom pitanju :/
ajd sad jednom za svagdada li postarina ulazu u cijenu za naplatu carine