Općenito > Generalno o skuterima

kupnja vxr

<< < (2/3) > >>

Poggiali:
ako ti bilo sta nije jasno, pitaj ovde ;)

kimcovit:
Do sad sam vozio kymca 50ccm, koji nije bio složen kak treba( saznao nedavno od člana foruma- kojeg mi se više ne maltretira pa da ide s menom u zg) tak da neznam kak trba ici složeni skuter, a komoli skuter od 200ccm.
Našao sam dva skutera na njuškalu za koje bi našao novce, ali nebi htio kupiti skuter kojeg ču morati slagati za mjesec dana.
 :dontknow: ???

Poggiali:

--- Citat: kimcovit - 16 Svibanj, 2011, 21:30:45 ---Do sad sam vozio kymca 50ccm, koji nije bio složen kak treba( saznao nedavno od člana foruma- kojeg mi se više ne maltretira pa da ide s menom u zg) tak da neznam kak trba ici složeni skuter, a komoli skuter od 200ccm.
Našao sam dva skutera na njuškalu za koje bi našao novce, ali nebi htio kupiti skuter kojeg ču morati slagati za mjesec dana.
 :dontknow: ???

--- Kraj citata ---
A to ti je onak, kod kupovine rabljenog, mozda i bude super na prvi pogled, pa ces posle videt da nesto ne valja... ali barem u samom startu pogledas, jel polomljeno nesto na njemu... Vxr mora vuci, bez ikakve rupe u ubrzanju, po satu bi morao nabrati 120 ili vise kmh, ovisno koje su vure, nekima je i preko 140 pokazivalo (samo za usporedbu, na mojem je pisalo 120 dok bi na frendovom pisalo 140+ pa bi isli jedan uz drugoga)
Skuter ako ima serijski ispuh je dosta tih, tako da nije problem cuti ako struze vodena pumpa...

kimcovit:
Vodena pumpa? ?
Gle hvala na pokušajima ali ja sam čisti dibidus za mehaniku :binkybaby: :dontknow:, da vidim na jednom nebi znao prepoznati na drugom, tak da će mi trebati pomoć.
Ako ima neko ko ima vremena ovaj tjedan, molim pomoć.

calicVXR:
ako hoces skuter,onda moras nesto unaprijed i znat o njemu,a ne kupit ga i samo tocit,to ne ide tako prijatelju :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju