Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piaggio Zip 50 4T , tuning ?
duka:
ja se drzim onoga sto sam procito u 4t knjizi, a dosta toga sam procito. ima puno toga ceg se treba drzat da iskoristis kolko mozes ono sto imas, a ako radis nesto onda napravi kolko god mozes stvari i to je to :icon_thumright:
dusVu:
ma hocu ti rec da covjeku nije stalo do toga da izvlaci max nego da hoce da motor bolje ide a kit za taj skuter je neisplativa investicija, barem po meni :icon_thumright:
4takt monster:
decki za 4t skuter bi bilo najbolje stavit malosijev variomat veci fergazer kit na 70 da se klip ne kupa u gorivu stavit jacu radilicu i klipnjacu da se ne razleti i stavit drugu bregastu da bi dobio vise turaze da ne radi na maksimalno na 7500 okretaja jer je to nista naspram dvotaktnih nego da radi na 11000 okretaja brusit glavu nesmijete zato sto su to ventili i sve ce otic u k**ra* i to je to zajamceno ide 95 :icon_thumright:
jure.bozic:
Jel mi ko može reć jel se dobiva išta mjenjanjem opruga ventila i špic bregastom oće li bit kakve razlike i gljiva na 4t skuter ?????
4takt monster:
za gljivu moras imat vecu diznu a za bregastu bi bilo bolje blagi brijeg a ne špičasti da ti drži ventile čim duže otvorenima ii da moze povuc vise zraka a za opruge ventila neznam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju