Moram priznat da sam te izgubio odmah nakon cesceg punjenja cilindra, ali sam siguran da je tocno sve sto pise
Punjenje cilindra je naziv za dovod smjese u cilindar. Sto su okretaji visi, to vise puta lamelice usisa dozvoljavaju protok smjesi iz karba prema cilindru jer se otvaraju i zatvaraju brze (svaki drugi takt udje smjesa unutra).
Cilindar se rjesava izgorenih plinova kroz spuh. Ako ti plinovi brzo napustaju cilindar, onda je cilindar "dobro provjetravan". Cak i usisni kanali pridonose tome da taj "propuh" u cilindru bude ucinkovit. Ako plinovi sa nekim spuhom brze napustaju cilindar, onda ima potrebe za bogatijom smjesom, jer, smjesa bi trebala biti omjer 14,7 zrak i 1 gorivo. Na nabrijanijim mashinama je to nesto ispod 14,7/1 na manjim okretajima, a cak do 12/1 kod velikih opterecenja.
Htio sam samo rec da okretaji ne traze nuzno stelanje karba ako su svi ostali parametri isti. Pa ipak, gotovo u pravilu "potentniji" spuhovi koji omogucavaju vecu snagu u pravilu i traze vecu diznu, ali sam htio naglasit kako okretaji tome nisu razlog