Općenito > Propisi

Retrovizori

<< < (3/8) > >>

Iwo SR Tuono:
ako nećeš retrovizore odi na homologaciju ako se to opće može tamo i riješit
ovako pusti samo lijevi ili stavi neke stajl F1 il neš tako
ili kupi kymco koji ima integrirane ret u plastiku i doviđenja  :glasses9:

black-rox:
Retrovizori jedino na nekom R motoru na ostalom odvidat i u baju s njima jer odvratno stoje jedini scoot koji mi ok izgleda s retrovizorima je runner :icon_thumright:

Goran:

--- Citat: black-rox - 05 Veljača, 2008, 21:10:52 ---Retrovizori jedino na nekom R motoru na ostalom odvidat i u baju s njima jer odvratno stoje jedini scoot koji mi ok izgleda s retrovizorima je runner :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Niti na jednom motoru retrevizori ne stoje!!! sve to poskidati, jedino ih staviti kad se ide na tehnički........!!!!!!!!!!!!!! :icon_thumright: :icon_tongue:

zoki_NRG:
ja da imam R motor nebi imo retrovizore, samo gledas mrtvi kut i po gasu, ja na scootu nemam retrice, jer su ruzni....

Genesis051:
Tc, tc, tc... vi mladi i okretni, pa okrećete glavu iza, da vidite situaciju iza sebe...
A gdje je tu gubljenje kontrole nad situacijom ispred sebe, dok ste okrenuti iza ?...
Još ćete mi reći da je sve pod kontrolom... Ma, mo''š mislit... Nije ni ovako, a kamo li okretom glave za pogled preko ramena...
A styling sa ili bez retrovizora... naravno da je subjektivan, a ako vam se ne sviđaju retrovizori, vi kupite kamere i malene displeye, koje ugradite u plastiku na volanu... Uvijek ima riješenja, samo je pitanje financijskog iznosa  :laughing7: ...
A pogled unazad ne bi nikakvom estetikom uskraćivao... ali ja sam ionako generacija povrh vas...
Ja sam na Pony bicikli imao banana-sic i 2 (slovima: dva) retrovizora  :frajer:...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju