Ostalo > Motocikli

Mito 125 - edition 2011 =)

<< < (6/9) > >>

dino895:
Malo gledam ovaj motor i jako mi se sviđa...sva čast  :icon_thumright:

Naime mene zanima kakvi su to motori,koliko idu i dali su zahvalni...dali ih je teško održavati i dali su skupi djelivi za njih i ono naj bitnije koliko troše  :hello:

Hvala unapred...i da još jednom...svaka čast motor ti je super  :icon_thumright: :icon_thumright:

M!cko46:
Moze li novi mito sp525 da se nekako otvori jer ovako r125 sa kitom 180 ga jede u startu tek posle ga jedva stize

moto:
u jbt pleme kako jbn motor  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

SPecial:
Motorin je bombon. Kako ti se sviđa ova Koso urica koju koristis?
Jer razmisljam da kupim istu. Zanima me koliko opcija ima itd. Citao sam po scooter centru,ali eto zanima me misljenje iz prve ruke.

fatal1ty:

--- Citat: M!cko46 - 07 Lipanj, 2011, 21:54:22 ---Moze li novi mito sp525 da se nekako otvori jer ovako r125 sa kitom 180 ga jede u startu tek posle ga jedva stize

--- Kraj citata ---

To su bajke, ili je sp525 s blokadama.

--- Citat: SPecial - 08 Lipanj, 2011, 01:49:54 ---Motorin je bombon. Kako ti se sviđa ova Koso urica koju koristis?
Jer razmisljam da kupim istu. Zanima me koliko opcija ima itd. Citao sam po scooter centru,ali eto zanima me misljenje iz prve ruke.

--- Kraj citata ---

Sat je odličan, ima više funkcija nego original i točnije pokazuje podatke. Po meni best buy.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju