Ostalo > Motocikli
Mito 125 - edition 2011 =)
marin18:
Mito je bombaa,a mora i da ide ;D :icon_thumright:
CoK:
Prelijep motor :notworthy: koliko cujem zahvalni su dosta ti motori, ipak staro sve valja i traje
cuj sad ovo pak...covjek koji radi samnom u servisu ima cagivu staru 22g i 400 000+ km sa istom masinom (nije serijski cilindar, nego nekakav za trke kit, navodno neki klip sa 3 karike :dontknow: ali cilindar nije mijenjan nikada!!
sat je vec okrenuo 4 puta 99 999km :headbang:
fatal1ty:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Svibanj, 2011, 23:45:24 ---Nemoj se s tim igrat jer kut zadnje vilice mora biti strogo postelan (oko 12 stupnjeva). U suprotnom si narusio geometriju motora. Kotac se u ovom slucaju zeli podvuc pod motor umjesto da ga gura naprijed.
--- Kraj citata ---
Vraćam tako i tako nazad jer mi na bočnom nogaru sad motor stoji skoro pod 12 stupnjeva na pod :toothy12:
makar u kutu vilice nije neka velika razlika i nisam primjetio bitne razlike u vožnji da budem iskren :dontknow:
fatal1ty:
--- Citat: CoK - 12 Svibanj, 2011, 07:21:53 ---Prelijep motor :notworthy: koliko cujem zahvalni su dosta ti motori, ipak staro sve valja i traje
cuj sad ovo pak...covjek koji radi samnom u servisu ima cagivu staru 22g i 400 000+ km sa istom masinom (nije serijski cilindar, nego nekakav za trke kit, navodno neki klip sa 3 karike :dontknow: ali cilindar nije mijenjan nikada!!
sat je vec okrenuo 4 puta 99 999km :headbang:
--- Kraj citata ---
to je možda 4T makina šta on ima, ili ona starija cagivina mašina kaj je išla na elefanta i aletu oro... ali baš da je 2T toliko napravio, hmm nevjerujem moralo bi se tu više cilindara promjeniti ipak.
Ovak realno taj cilindar može odvest u idealnom slučaju 50000km, znači neke 4 promjene klipa. Pod uvjetom da ne zacvika ofc :icon_biggrin:
I ne postoji klip s tri karike za cagivu koliko sam ja vidio , a za trke imaš samo SP cilindre koji su dosta rijetki i klip s njima još manje traje, češći su intervali zamjena karika i klipova.
wonderkid:
prelijep je mito
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju