i bolje da nisi imao posla. Totalni šlamperaj i fušeraj.
u potpunosti se slazem, nisam iz zagreba nego zivim 60km i treba mi sat i pol da dodjem do te trgovine..
zovem da pitam da li imaju lamelice za piaggio 50, kaze lik da ima i da kostaju 135kn, dodjem ja u trgovinu (put me kosta cca 100kn) i da mi lamelice i vidim da nije to to, nakon 5 min nagovaranja lik pogleda u knjigu i stvarno to nije to, i nadje on u katalogu kakve mi trebaju ali nemaju nego bit ce sutra i kostaju 185kn... reko krasno, znaci 100kn za jos jedan dolazak + 185kn za lamelice, popizdio i otiso u skutermoto i uzeo tamo komplet za 220kn
drugi slucaj:
nazovem da narucim giannelli extra auspuh i polini hispeed variomat, prvo cijene se nisu slagale sa onima sta su mi rekli preko telefona, i jos najbolje da mi kutiju sa auspuhom i ja na putu do auta skuzim da na kutiji pise giannelli next.. nisam otvarao nego se vratio nazad da bi oni isli otvarat kutiju i vidjeli da je stvarno unutra next..
ima toga jos, pogotovo oko krivo narucenih dijelova al ne da mi se nabrajati.. reko sam sam sebi da cu ih izbjegavati koliko god mogu.