Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja due+
doritos:
TO je gus! i cvikat ce samo tako...i na nardu radi na granici cvikanja, puknuca klipa, karike itd ;D
gus unutrasnjost cilindra i aluminijskog koji ima nicasil je neusporediv...jace slaganje masine uvjek alu cilindar, bolje podnosi okretaje...gus ce se nenormalno grijati sa Evo spuhom, terat ce na 13-14 hiljada xD
Ekysha:
--- Citat: ivanm - 12 Svibanj, 2011, 17:23:15 ---kupi klip 48.5, pobrusi na 5 stotih i razradi ko covjek. Usis preradi u jednolamelarni il uzmi bgm il st6, stavi diznu 100 pa smanji jer to hoce zacvikat u sekundi. Idealno bi bilo malo poturpijat cilindar za tak jak spuh a obavezno skrati ova pera na jednaku duzinu i poturpijaj u konus.
--- Kraj citata ---
U vezi turpijanja cilindra, jeli dovoljno samo prosirit usis i tako neke sitnice, ili bas kanale sirit i detaljnu preradu napravit...
Znaci pera moraju bit identicna, a usis original mogu preradit u jednolamelni?
Dali je moguce pobrusit Dujka na 5stotih??
Ekysha:
--- Citat: doritos - 12 Svibanj, 2011, 17:32:11 ---gus ce se nenormalno grijati sa Evo spuhom, terat ce na 13-14 hiljada xD
--- Kraj citata ---
Vidis to je teorija...to svi misle, clan gokiSP je imao na Runner 50 Due+ i Evo auspuh i sve je radilo normalno, na original hladnjaku naravno...
Ne poklapaju se uvijek teorija i praksa ;)
ivanm:
i to sta kaze doritos, prejak je spuh za gus. Trebalo bi kiler 30x30cm minimum.
doritos:
okej, na kraju krajeva ja ne pricam o NIKAKVOJ teoriji jer sam moro imati 2hladnjaka na area51 da mi skuter drzi odlicnih 75-80 po najvecoj vrucini po gradu gas-koči i tako uzastopce! javi ako ce tebi tako drzati serijski hladnjak :laughing7:
Pitaj si ivanam kako mu se replika sa nardom grijala na serijskom hladnjaku...
i uostalom , whatever :headbang:
Majke ti kolko je to uopce njemu radilo gokiju taj due i evo spuh?? ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju