Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja due+

<< < (3/14) > >>

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 10 Svibanj, 2011, 22:07:34 ---due plusi c 16    jel moze podnijet to topova radilica,ona sa plavim polutkama,600kn platio u piccilo racingu???????

--- Kraj citata ---

Moze ako je bolcna klipnjace 12mm, a ako je 10mm , nebu dobro sigurno.VELIKA mogučnost puknuća igličastog ležaja 10mm

Ekysha:

--- Citat: domagoy 46 - 10 Svibanj, 2011, 22:07:34 ---due plusi c 16    jel moze podnijet to topova radilica,ona sa plavim polutkama,600kn platio u piccilo racingu???????

--- Kraj citata ---

Ja planiram na PIA Due+ sa ili EVO8 ili Nardo koji su oba dosta slabiji od C16...

Btw Domagoj ta top sa plavim polutkama daj neke karakteristike i daj nemoguce da kosta samo 80€ ?????

domagoy 46:

--- Citat: Ekysha - 10 Svibanj, 2011, 22:26:37 ---Ja planiram na PIA Due+ sa ili EVO8 ili Nardo koji su oba dosta slabiji od C16...

Btw Domagoj ta top sa plavim polutkama daj neke karakteristike i daj nemoguce da kosta samo 80€ ?????

--- Kraj citata ---

to je sve sto znam..hehe

Ekysha:

--- Citat: domagoy 46 - 10 Svibanj, 2011, 22:30:01 ---to je sve sto znam..hehe

--- Kraj citata ---

Zanima me jer za Due+ cilindar planiram slozit nove lezajeve, semeringe, pumpu vode, i na nicemu necu stedit pa sad ne zelim ni na radilici
Al cim kosta 80€, cini mi se da je to vise neka Sport radilica za Guseve obicne...
Dobio sam prijedlog neku BGM pune polutke,polirana klipnjaca zvuci odlicno kosta 150€..1000kn...

Deny:
sa BGM neces pogrijesit  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju