Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja due+
pralas:
BGM evolution jebena radilica,meni dolazi za par dana ;)
Ekysha:
--- Citat: ivan pralas - 10 Svibanj, 2011, 22:42:29 ---BGM evolution jebena radilica,meni dolazi za par dana ;)
--- Kraj citata ---
Hvala na preporukama...karakteristike su mocne, nadam se da izdrzi okretaje DUE+ -a...al opet mi je fora TP radilica, TP kit :)
bakija:
specijale na duetu nisu kao kod sporta je je trophy tvornicki 48 a due+ 47,6......oba kita su topova stim da je due+ jaci ali ima manji klip za 4mm i jednu kariku...
duka:
due+ ima serijske tajminge za mislim oko 13000 na usisu i oko 12000 na ispuhu, nezz tocno. bas smo ovih dana sastavljali jednoga sa C20. sve fino postimamo na cilindru da pase na auspuh i razlete se lezajevi na radilici i prije neg smo ga provozali, samo je jednom povuko kak spada :angry9: al to je i bilo za ocekivat jer nisu bili bas bajni lezajevi, radilica je topova i mislili smo da ce izdrzat bar koji km.... sad ce cjeli setup najvjerojatnije u prodaju....
Crazy Kuree:
Ne može se sporo vozit jer iritantno "lupaju taktovi" :icon_biggrin: jednostavno tera da daš gas. Ima visoke timminge, ispuh u strane se da dobro preradit i ulazi usisa i naravno blok (jako puno znače te prerade, puno se osjeti na snagi- isprobano sa "seriskim" a onda sve prerađeno). Nardo ili shot će ispucat cjeli zato preporuka c16. Minarelli je 47 orginal. Tp radilica (10mm) sa plavim polutkama je čudo, moja imala oko 30000-40km kad sam stavio c16 i due+, ali nakon neki 3000km što sam to stavio klipnjača dobila luft pa sam mijenjo radilicu. BGM EVO bi trebala bit oko 100 eur i super je, vjerovatno bolja već TP. Super je due+ i c16 za izživljavanje ali često će trebat uštimavat, valjda se brzo rašteluje i osjeti se jako na gubitku performansi no ako nekom ne smeta ide i tak super. Due+ jedina mana što klip voli puknit (prvo napukne vide se crte po klipu i ide i tak neko vrijeme) preporuka svaki 3000km rasklopit i pregledat klip i stanje karike. Da napomenem klip je od prošle godine redizajniran malo i ofarban s nečim bijelim tak da je vjerovatno bolji već ovi što sam ja imao, inače asowerke klipovi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju