Općenito > Generalno o skuterima
kinez 102-kmh-po gps
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 10 Svibanj, 2011, 14:42:48 ---benjamin napisao si u drugoj temi da sa dvojicom ide 78 a sam 83 chinarelli da ti dostigne 80kmh na ravnici kao tepsija moras imati 70kg kao mene cak i manje i da se spustis sa tijelom gde ti stoje noge na skutu
cim ti kaze luna500rr koji je expert po meni za chinarelli masine ne moze nad 75 to je tacno :)
budi sretan sta ti ide sada po pravoj 76 :icon_thumright:
a i go##o sa nizbrdice se kotrlja za ovo 102 na sat
Istina boli jbg :)
--- Kraj citata ---
istina :D
imjerim dns oped pravo i slikam pa cu vidit koliko ide do tada enznam
M!cko46:
Pa bas 100 i ne ali ako je bas strma nizbrdica+vjetar moze dosta.Meni kinez se vrti 7500-8000 obrtaja niz tu jednu ogromnu nizbrdicu nekih 1500m zakuca kazaljku na 11000 obrtaja sav se trese..ali dobro neka laze kazaljka obrtaja 500-800 obrtaja ipak je to nizbrdo
Rox-Rab:
mislim da vecina zna tj moze procjenit po brzini kojom vozi koliko od oka ide,meni isto pise da ide 80 a znam da laze i da ide nekih 70-vise manje
Santa_Kloz:
--- Citat: benjamin_hawk - 09 Svibanj, 2011, 22:30:30 ---druze nisam ni ja vjerovo vjeruj mi barem to xD ali bilo je mnogo pravca i usred pravca nizbrdica o onda oped pravac mislim da je moguce posto on nemoze vise od 76-78 po gps vakav kakav je sad provijereno
--- Kraj citata ---
preko 90 bi ti serijska getriba toliko razvrtila radilicu da ti bi mašina počela kočit sve jače :laughing7:
Kymco Tauris Mambo:
Probao sam skuter.Ide veoma dosta za kineza, ali 102 po gps-u :laughing3:
laže ti gps sa Nokie! :)
realno po pravcu ide nekih 70-75 REALNE BRZINE! (mada na satu prođe 80 :laughing9:) :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju