Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trance/ set  (Posjeta: 5492 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
Odg: Trance/ set
« Odgovori #20 : 21 Siječanj, 2008, 15:41:47 »
narandza nisi u pravu, ne mozes tek tako da sklepas 2,3, 5 ili 10 pesama u jednu! Trebas pogoditi ritam, ne moze to biti samo tako nabacano bzv, na brzinu, treba znanja i talenta malo..ne ide sve kao po loju.. trebas da znas da smixas to, da ubacis koji efekat-sound iz jednu y drugu pesmu..

valjda mi je to u krvi

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 21 Siječanj, 2008, 20:16:58 »
hahaha, najjače su mi ove teme kad se pretvore u niđe veze sa naslovom :), da bar ima više ovakvih, i bila je ona jedna što je SWAT stavio, i ono ošlo u sto niđe veza  :laughing6:

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #22 : 21 Siječanj, 2008, 22:09:27 »
hahahahaha swat bi morao jos jednu onakvu da se smijemo stvarno  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #23 : 22 Siječanj, 2008, 01:08:14 »
viruj mi da je lako, ja takvih dnevno napravim 5 komada...kada me uvati volja, upalim virtual dj i to je to...amo treba znat remix ili svoju pjesmu napravit

di ti napravis 5 takvih dnevno!

opremu sam platio 10 t kuna, ti ces mi sa nekim sranjem od viturala ili traktora nadrkat 10 pjesama koje veze s vezom nece imat i ti si sad nest!!

miksanje, sta mislis da je to samo 10 pjesama i samo saltaj ono ko winamp

eo par osnovnih stvari sto se dj-ing tice cu ti rec pa mi reci jel znas uopce sta to znaci

BPM -

Beatmatching -

Key mix -

Pitch -

iza ovoga seta su par godina vjezbanja doma, tako da molim te nemoj me omalovazavat sa tvojih 10 minuta cackanja po virtualu!

dj tiesto nije producent...tj po tvome on ne pravi svoje pjesme, aj si zabij brukvu u celo

Tiesto je DJ I PRODUCENT

neke njegove stvari npr samo. traffic, adagio for strings, love comes again
dok opet svojih setova ima 39472398473 u kojima koristi isto kao i ja produkciju drugih producenata!!!

de ti blacknaranča idi učit diznu odsarafit a ne tu ovake gluposti pricat

ajd molim vas ako se u nest ne razumijete SUTITE a ne pokusat ispast face i posprdat nekoga i na kraju samo ispast glupi

znaci na slikama je ovo:

2 X Pioneer CDj 100 svaki je 3.000 kn (NOVI naravno)
Behringer VMX 300 kad sam ja kupovao onda je bio 1.460 kn (sad je oko 1.200)
Omnitronic DD 2250 2.300 (njeg sam polovnog kupio za 1.100 od frenda)
Stanton DJ Pro 2000 1.150 kn (sluske, ugl. predobra, Tiesto njih koristi onda vam to govori nesto o kvaliteti)
i za ozvuku sam uzeo pojacalo od kucnog kina 2.300 kn platio kucno kino
5 X 40W jedino sam ovdje za prva 2 znaci oni ispred mene 60W
1 X 60W
« Zadnja izmjena: 22 Siječanj, 2008, 01:16:03 vpucko »

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 22 Siječanj, 2008, 01:12:37 »
narandza nisi u pravu, ne mozes tek tako da sklepas 2,3, 5 ili 10 pesama u jednu! Trebas pogoditi ritam, ne moze to biti samo tako nabacano bzv, na brzinu, treba znanja i talenta malo..ne ide sve kao po loju.. trebas da znas da smixas to, da ubacis koji efekat-sound iz jednu y drugu pesmu..

donekle je mali upravu, no dj.ing se svodi na punoo vise od toga

eo samo za primjer tko god hoce moze doc kod mene pogotovo naranca koji 5 setova dnevno snimi

KLADIM SE DA U 2 DANA CACKANJA nece moc nastimat da mu 2 pjesme idu zajedno znaci da se basevi poklapaju, a da ne pricamo o miksanju!!!!!

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #25 : 22 Siječanj, 2008, 01:21:35 »

donekle je mali upravu, no dj.ing se svodi na punoo vise od toga

eo samo za primjer tko god hoce moze doc kod mene pogotovo naranca koji 5 setova dnevno snimi

KLADIM SE DA U 2 DANA CACKANJA nece moc nastimat da mu 2 pjesme idu zajedno znaci da se basevi poklapaju, a da ne pricamo o miksanju!!!!!

pa u virtual dj samo kliknes i on ti sam baseve poklopi , lol.

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 22 Siječanj, 2008, 01:26:32 »
pa upravo zato govorim kad bi dosao kod mene na opremi radit da nebih 2 dana NIST napravio!

ma nema smisla vama maloumnima govorit, kad ste najpametniji u svemu

de nek netko locka ovo !!

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 22 Siječanj, 2008, 01:34:04 »
EO PRIJE NEGO STO NETKO LOCKA SAMO BI ZAMOLIO SVE TE VELIKE DJ-E KOJIMA JE TO U KRVI KAKO SU NAVELI

SAMO DA SNIME KOJI SET I UPLOADAJU, BASH BI TO VOLIO CUT, jbt meni je trebalo par godina sviranja pa me bash zanima kako to rade ljudi kojima je to urodjeno!!

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #28 : 22 Siječanj, 2008, 01:39:46 »
Virtual je za LIVE!!Za mixanje i remixanje je Fl,adobe audition,mix meister itd...

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #29 : 22 Siječanj, 2008, 01:41:54 »
Virtual je za LIVE!!Za mixanje i remixanje je Fl,adobe audition,mix meister itd...

kao prvo jel znas uopce sta je live (tj. ako si uopce mislio na live preformanse)??

onda fruity loops, ajd mi reci jednoga covjeka koji je MIKSAO u tom programu koji je iskljucivno za PRODUKCIJU i za NIST drugo!

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #30 : 31 Siječanj, 2008, 13:35:30 »
bez daljnjih prepirki i vrijedjanja...
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #31 : 31 Siječanj, 2008, 13:42:24 »
« Zadnja izmjena: 01 Veljača, 2008, 16:58:56 vpucko »