Općenito > Generalno o skuterima

mini kamere - nadodana usporedba sa kbz elektornik

<< < (17/20) > >>

Mr J:

--- Citat: bullet - 17 Veljača, 2008, 13:59:47 ---da, to što je slika naopako, to je naj manji problem, a može služiti i kao nadzorna kamera, ne trebaju nikakve preinake, samo dovoljno dugačak kabal i TV kartica, možda hoće raditi i preko nekih grafičkih

--- Kraj citata ---

sada ti meni reci jesi li zadovoljan time sto si dobio za 210,00kn?! (btw kako brzo ti je stigla nakon sto sam ti poslao)  :dontknow:

bullet:
zadovoljan sam, samo nisam zadovoljan s tim što nisam znao da moja kamera nema A/V in, al ako i ne riješim taj problem, mislim da će poslužiti kao nadzorna kamera na ulazu, pošto sad krećem u gradnju kuće
a stigla je čini mi se sutradan

Mr J:

--- Citat: bullet - 17 Veljača, 2008, 14:28:52 ---zadovoljan sam, samo nisam zadovoljan s tim što nisam znao da moja kamera nema A/V in, al ako i ne riješim taj problem, mislim da će poslužiti kao nadzorna kamera na ulazu, pošto sad krećem u gradnju kuće

--- Kraj citata ---

hehehe... stari moj kada imas staru kameru :)

Ovo na slici je ocito da si spojio na Vout

SlowRider:
Cijena kamera je ispod cijene, ja sam prije trazio i za te novce mozes kupiti samo web cam koja je pak digitalna i interna.

bullet:

--- Citat: Mr J - 17 Veljača, 2008, 20:25:25 ---
--- Citat: bullet - 17 Veljača, 2008, 14:28:52 ---zadovoljan sam, samo nisam zadovoljan s tim što nisam znao da moja kamera nema A/V in, al ako i ne riješim taj problem, mislim da će poslužiti kao nadzorna kamera na ulazu, pošto sad krećem u gradnju kuće

--- Kraj citata ---

hehehe... stari moj kada imas staru kameru :)

Ovo na slici je ocito da si spojio na Vout

--- Kraj citata ---

to nije moja kamera, ja imam Canon MV700, al da, stara je, par godina, al u svijetu tehnike je to puno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju