Općenito > Generalno o skuterima
mini kamere - nadodana usporedba sa kbz elektornik
Mr J:
--- Citat: R@VeN - 15 Veljača, 2008, 21:29:55 ---neznan ja nishta ochu po staroj cjeni...
--- Kraj citata ---
Dobit ces po dogovorenoj cijeni samo se daj javi...
mrcina:
kaj mu nisi rekao da priključi reportažnu prikolicu za skuter radi snimanja stuntanja
bullet:
To bi trebalo biti ovako spojeno
Ali moja kamera ne reagira na ovu (spojio ju na AV), kao da ju nisam ni spojio, onda sam ju spojio na televizor da vidim jel valja uopće, i radi
Edit: i nešto što sam sad skužio, sve prikazuje kontra - objekte sa ljeve strane prikazuje desno i obrnuto
Edit 2: moja kamera nema A/V in, samo A/V out, znači kamera obavezno mora imati A/V in
Mr J:
kamera ima taj mirror image jer je namjenjena za rikverc, ali slika se da ispraviti sa monitorom i vjerojatno jos nekim drugim kombinacijama... :icon_thumright:
Ove kamere koje ja prodajem su iskljucivo namjenjene za rikverc i sliku dogadjanja iza vozila te imaju V out i kabel za napajanje na 12V! Uz sitne preinake se daju koristiti i kao nadzorne kamere i sl... ali prvenstveno je njena svrha rikverc kamere...
Uglavnom, kamera je identicna onoj koju prodaju u KBZ electronik za 990,00kn!
bullet:
da, to što je slika naopako, to je naj manji problem, a može služiti i kao nadzorna kamera, ne trebaju nikakve preinake, samo dovoljno dugačak kabal i TV kartica, možda hoće raditi i preko nekih grafičkih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju