ja imam derbi gp1 250i ,integralna kaciga bez problema stane ispod sica,ali moras ju okrenuti tako da vizir gleda prema zadnjem kotacu.
maksimalna brzina kada si uspravljen je nekih 122kmh,kada se sagnes i nema vjetra dodes i do 135kmh(mozda i vise,ali to se ne moze uzimati kao maksimalna brzina,niz veliko i dugacko brdo natjerat ces ga i na 150kmh).
bez problema ti putna brzina moze biti 110-115kmh.
potrosnja u gradu maksimalna sto sam postigao u 6000km je 4,6l,dok ako ides na put spustis ju na 3l bez problema.
plastike su izrazito nekvalitetne,kompletne plastike,niti jedna plastika na motoru nije kvalitetna,ono sto je na motoru kvalitetno to je masina i ovijes,sve ostalo je skart.
inace,najbolji gradski skuter od 250ccm,premda je dobar i za duza putvanja od 300km,sic je tvrd i ne zulja nakon duze voznje,na dugim relacijama pocne se pojavljivat bol u gornjem predjelu leđa zbog načina držanja volana (barem u mom slucaju).
da ga idem kupovat novog,nikada ga ne bi kupio,radije bi uzeo neki polovni motor od 600ccm.
skuter je zanimljiv prvih 1000km,kasnije postane preslab i pojavi se ogromna ceznja za necim puno jacim.(barem u mom slucaju).
ono sto je pohvalno na motoru: kada radis servis svi dijelovi su ti dostupni i ne moras skidat niti jednu plastiku da bi nesto zamijenio!