Općenito > Maxiskuteri
derbi 250
R@kija:
--- Citat: oki1983 - 05 Svibanj, 2011, 17:06:20 ---koliko sam upucen,mislim da gp1 250 nema nikakve blokade,moj,otkad je novi nije niti jedanput bio u servisu,sve sam sam doma servisirao.
ali cinjenica je da derbi 250 trosi manje od bilo kojeg dvotaktnog skutera a vozis se normalnom brzinom. opet,hebes skuter kojem moras stalno drzat pun gas (odnosi se na gp 250). ove 50ccm bi imao samo do trgovine(jasno mi je da ekipa nema novaca za nesto vece i jace,i da vozacka isto igra ulogu) ali kada sijednes na nesto od 600ccm i onda sjednes na skuter,osijecas se kao na romobilu!
--- Kraj citata ---
ovo je istina,neki dan sam sa svog runnera,koji ide ok za 70(base) sjeo na xt660,i sjednem na svog natrag i reko kaj,bude krenuli više,trebalo mi je par minuta da se priviknem jeate
3alfa3:
sve kaj je 4T bi uzeo IE kad bi birao
gp1:
i moze se npr. stavit serdarevic ko na karbu? bez ikakvih steljanja i toga
cosa_wp:
--- Citat: stefek - 05 Svibanj, 2011, 19:23:44 ---to možda dok je zalegel skroz pod ramu kak veli kolega iznad..serdarević mu nije niš pomogel..
i.e. je štedljiviji,ima bolju iskoristivost smjese i bolje ide..dok kao karb verzija ima veće mogućnosti za tunning.
blokade imaju SAMO skuteri do 50 cc jer spadaju u skupinu mopeda a oni nesmiju prelazit 55km/h zbog homologacije za naše tržište jer nam je takav zakon..
--- Kraj citata ---
nemoj biti siguran sa serđom je dobio krajnju ali je izgubio na ubrzanju provjereno
--- Citat: gp1 - 06 Svibanj, 2011, 13:56:31 ---i moze se npr. stavit serdarevic ko na karbu? bez ikakvih steljanja i toga
--- Kraj citata ---
naravno da se moze staviti bilo koji spuh
a sto se tice toga da treba kupiti 600 kubika nisi ni malo u pravu slazem se da je derbi ili bilo koji 250 ccm skuter romobil ali ne moze netko sa 50 kubika odma prijeći na 600 kao sto ni ti nisi mogao odma na 600 nego si prvo na 250 i naravno sad ti je dopizdio i treba ti nesto veće to je logični slijed a ko kaže da ti nakon godinu ili 2 neće dopizditi i 600 pa kad sjedneš na 1000 600 će biti romobil uvijek treba ići postepeno i polako skupljati iskustvo jer te to iskustvo može stajati života
Go-Go RUNNER:
--- Citat: gp1 - 05 Svibanj, 2011, 16:45:24 ---jedino to mi je malo glupo :/
a ja zivim na hreljinu, to ti je blizu rijeke i sve mi je uzbrdica i tamo di sam ja isao sa svojim 57km/h frend sa derbijem 250i je rekao da je isao 80km/h
ali to bas nije moguce, 20km/h razlike sa 200ccm
a dali mozda derbi 250 ima neku blokadu? ja sam cuo da ima neku an gasu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kad kupiš derbija onda ga prekrstit u oldschool pub-u ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju