Općenito > Maxiskuteri
derbi 250
gp1:
jedino to mi je malo glupo :/
a ja zivim na hreljinu, to ti je blizu rijeke i sve mi je uzbrdica i tamo di sam ja isao sa svojim 57km/h frend sa derbijem 250i je rekao da je isao 80km/h
ali to bas nije moguce, 20km/h razlike sa 200ccm
a dali mozda derbi 250 ima neku blokadu? ja sam cuo da ima neku an gasu :icon_scratch:
oki1983:
koliko sam upucen,mislim da gp1 250 nema nikakve blokade,moj,otkad je novi nije niti jedanput bio u servisu,sve sam sam doma servisirao.
ali cinjenica je da derbi 250 trosi manje od bilo kojeg dvotaktnog skutera a vozis se normalnom brzinom. opet,hebes skuter kojem moras stalno drzat pun gas (odnosi se na gp 250). ove 50ccm bi imao samo do trgovine(jasno mi je da ekipa nema novaca za nesto vece i jace,i da vozacka isto igra ulogu) ali kada sijednes na nesto od 600ccm i onda sjednes na skuter,osijecas se kao na romobilu!
gp1:
to je ali ima ga drugi frend i stavio je serdarevic na njega..bez mijenjanja rolina, kvacila icega..ide 145 bez problema, govori da ima zaleta da bi mogao i brze
steeef:
--- Citat: gp1 - 05 Svibanj, 2011, 19:10:23 ---to je ali ima ga drugi frend i stavio je serdarevic na njega..bez mijenjanja rolina, kvacila icega..ide 145 bez problema, govori da ima zaleta da bi mogao i brze
--- Kraj citata ---
to možda dok je zalegel skroz pod ramu kak veli kolega iznad..serdarević mu nije niš pomogel..
i.e. je štedljiviji,ima bolju iskoristivost smjese i bolje ide..dok kao karb verzija ima veće mogućnosti za tunning.
blokade imaju SAMO skuteri do 50 cc jer spadaju u skupinu mopeda a oni nesmiju prelazit 55km/h zbog homologacije za naše tržište jer nam je takav zakon..
gp1:
aha, ali rijetki su i za kupit..nezz, koda da ako bi uzeo da bi uzeo 250i..ali rijetki su :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju