Evo nešto malo i od mojeg hobija, zvanog Capoeira
Neki od vas to i znaju, ali većina vas ne, pa ukratko.
Predsjednik sam capoeira škole u Zagrebu već 4 i pol godine i podružnica smo brazilske škole iz koje smo doveli 2 profesora, tako da se capoeira može prenositi na originalan i jedinstven način.
Za one koji ne znaju što je capoeira (u kratkim crtama), to je brazilska borilačka vještina u kojoj se isprepliću borba, ples, muika, pjesma i puno dobre zajebancije, ali pokoja šljiva, krv, puknute kosti i sl. (sve vezano uz borilačke sportove)
A kako naslov teme kaže, sada ovu subotu 20.11.2010. ćemo imati feštu/event/radionicu ZUMBIMBA na kojoj će gostovati još profesora iz naše škole koji rade u EU i Libanonu, te će biti i još capoerista iz drugih država.
ZUMBIMBA se u Brazilu održava već 18 godina, a ovo je treća godina kod nas i zapravo je jedina dozvoljena/legalna od strane glavnog Mestrea iz Brazila, a sve to zahvaljujući našem profesoru ovdje i osobno se nadam da će i kod nas to prerasti u tako dugu i respektabilnu tradiciju.
To inače košta 180,00 Kn, ali samo za one koji bi htjeli probati, odnosno koji će aktivno sudjelovati na eventu i radionici, dok kao posjetitelji, ne plaćate ništa.
Ukoliko bi htjeli se okušati u ovim vodama, ponesite neku komotnu odjeću, a kako će biti fešta, bit će ića i pića.
A isto tako, ne morate doći sami, već povedite i bolje polovice ili frendove.
S obzirom da je i Mojskuter i udruga i grupa, tko zna, možda jednog dana organiziramo neki zajednički susret ili nešto, pa da bude ludo i nezaboravno i puno energije i adrenalina.
Pozvani ste svi, a adresa održavanja je:
Odranska 8
polivalentna dvorana studentskog doma "Cvjetno naselje" (preko puta Boćarskog doma)
ZAGREBPočinje u subotu 20.11.2010. u 10:00 sati i trajat će do dugo u noć
Za dodatne informacije i ako sam što zaboravio spomenuti možete se obratiti meni ovdje na poruku ili na email: fdbzagreb@gmail.com
Anđelko