I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
čuj dobro sam. Tak vele doktori, svog su me pregledali. Al rekli su da budem na oprezu, u slucaju pogorsanja ili bolova, doci opet na hitnu.
na tu kartu potres mozga nisam ni igrao. Ne vjerujem da sam ga imao. Imao sam ga par godina prije. Stanje kao kod alkoholnog mamurluka, potrajalo 2 tjedna, takvi su bili simptomi.
jbg kad nisam takav igrač
a znam al to je taktika. To sam trebao odma glumit pa da me salju neurologu. Ovak sad muljat? Mozda naknadno odem kod neurologa s tegobama. I sam doktor mi je rekao da se neki simptomi jave tek nakon nekoliko dana nakon traume.
u utorak ujutro isao sam po frenda na aerodrom. Na semaforu me tip s vecim autom naguzio jako i nabio u bmw 5 ispred mene. Tak da mi je punto sav skrsen - totalka. Meni je ok, stumban sam sav al nis nije puklo, sad sam u traumi na promatranju par dana da nebi bilo unutarnjeg krvarenja.
Ma vraga... Za tu staru kramu nebu dobio novce s kojima bu mogao kupit isti takav. Nazalost. Al ako uspije unovcit i ozlijede, onda je druga prica.Ivan, drz se - glavno da si ti OK, a do auta bus vec nekako doso - malo odsteta, malo bus nadodao i to je to.SAvjetujem ti da angaziras odvjetnika koji se bavi takvim slucajevima i neka ti u bolnici po mogucnosti "napumpaju" papire pa kod osiguravatelja sa odstetnim zahtjevom (i onda vjerojatno na sud).Svakako se zali na vrtoglavicu i povracanje. OBAVEZNO.CAk bi rekao da ce te (ako vec nije) neki takav odvjetnik kontaktirati - te krvopije imaju veze u policiji i bolnicama pa im javljaju da imaju potencijalnu stranku.