Općenito > Propisi

Motor bez papira?

<< < (2/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 03 Svibanj, 2011, 23:52:37 ---A sta bi po zakonu onda trebalo sa takvim motorima, bacit u smece ? :/

--- Kraj citata ---

Ne kupovat jer kupovina takvih samo potice daljnju kradju motora  ;D

Poggiali:
hahah, znaci neko ga prijavi muriji, i onda taj lik nayebe ? xD

marin-w:

--- Citat: Poggiali - 03 Svibanj, 2011, 23:52:37 ---A sta bi po zakonu onda trebalo sa takvim motorima, bacit u smece ? :/

--- Kraj citata ---

Pitanje je sto je sa papirima.....jedno vrijeme se je dalo bacit u smece pa otkupit iz smeca pa mozes dobit papire.....
Samo treba bit siguran da su papiri cisti....npr ja tako napravio sa vanbrodskim motorom (ali sam ja izgubio papire)

JogFromYamaha:
danas takav skut ni na otpad nemozes odbacit jer dok prodajes otpadu vozilo moras predat papire od sasije i pokaz osobne da se zna ko je donio motor

marin-w:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Svibanj, 2011, 10:00:03 ---danas takav skut ni na otpad nemozes odbacit jer dok prodajes otpadu vozilo moras predat papire od sasije i pokaz osobne da se zna ko je donio motor

--- Kraj citata ---

Ja sam prije mjesec dana kupio svoj vanbrodski motor koji nisam nikamo ni nosio.

Samo su mi trebali njegovi podaci,50-etak kn za tezinu zeljeza kojeg sam navodno kupio i 100kn za marendu odgovornoj osobi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju