Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Decki iz Rijeke... !!!  (Posjeta: 2694 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline jopa

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
Odg: Decki iz Rijeke... !!!
« Odgovori #20 : 04 Svibanj, 2011, 18:18:19 »
ja se selim u opatiju za 2 tjedna opr radit sezonu...šef nam reko da su vlasnici puno kafića i da je jedan narodnjacki nadam se da je to taj di ima čkiPiiiiiiii... :headbang: :headbang: :headbang: i naravno goki ce me vodit van   :icon_biggrin:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #21 : 04 Svibanj, 2011, 18:22:36 »
neš ništa jebat nemoj računat na to, konglomerat pički koje izlaze van ili imaju 16 pa izgledaju kao u srednjim 20ima a pamet im je na razini 10 godišnjakinje ili ćeš nać neku stariju koju ćeš dojit skupom cugom i kad nestane para nestat će i ona

jedino na šta moš računat da ćeš se zabavit, a ostalo ti ne garantiram, inače na gatu možeš dobit svakojake vrste zabave za novčanice  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #22 : 04 Svibanj, 2011, 20:34:11 »
neš ništa jebat nemoj računat na to, konglomerat pički koje izlaze van ili imaju 16 pa izgledaju kao u srednjim 20ima a pamet im je na razini 10 godišnjakinje ili ćeš nać neku stariju koju ćeš dojit skupom cugom i kad nestane para nestat će i ona

jedino na šta moš računat da ćeš se zabavit, a ostalo ti ne garantiram, inače na gatu možeš dobit svakojake vrste zabave za novčanice  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
dobar si dok placas,a ove mlade su toliko glupe da ne vrijedi gubiti vrijeme na njih :toothy11:

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #23 : 04 Svibanj, 2011, 23:25:17 »
A jeste kraljevi  :laughing7:
Dodjite kod nas,na izvoz curica,samo cekaju :toothy11: