Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG tunned by Shiltac
Bokygs:
--- Citat: Zero Cool - 01 Ožujak, 2008, 12:57:53 ---Stavljeni neki novi tuning i styling djelovi...
Setup:
Top Performance Trophy 70
Leo Vince ZX
Multivar Malossi 2000 (Rolice 6,1 grama)
Malossi MHR delta cluch (crveni federi)
Kevlar
Stage 6 duble layer air filter
Dizna 78
Po ljeti ide gljiva i diza 90
Stayling se vidi na slikama.....
Stavljene su i obadvije nove gume: Sava Sporty MC 29
Slike:
--- Kraj citata ---
Cool skut :icon_thumright:
Shiltac:
--- Citat: replcnt - 25 Travanj, 2008, 20:31:38 ---sad me čovjek na msnu stade uvjeravat da je to njegov skut, ja kažem de nemoj se prospat, lažeš sam sebi, znam čiji je skut, jok, ja lud sto nasat, njegov skut.ccc i još mi dadne filmić sa jutuba shiltac,de reko momak, pogledaj registraciju na filmiću i na forumu od zero coola pa se sam sebi nasmiji
--- Kraj citata ---
valjda mu se dopao!
Shiltac:
--- Citat: Zero Cool - 22 Travanj, 2008, 22:23:19 ---Evo kao što neki več znaju pukao m je remen pa sam naručio novi Stage6 remen.. A uz remen sam naručio gljivu i diznu 90... Djelovi dolaze početkom sljedećeg tjedna...
Stavio sam i novi nosač za tablicu i naljepio sam crvene trake po felgama...
Nove slike stavim kad dođu djelovi i kad ga sklopim.. Znači početkom drugog tjedna...
--- Kraj citata ---
Nakon što sam se načekao tog remen on dođe i bio je jebeno prekratak! Poslao sam ga natrag i sad sam uzeo Hebo Racing belt. Koji je došao danas. Nisam ga stigao danas stavit ču ga sutra. Imam i jedno pitanje o stavljanju remena, neznam na koju stranu ga stavit. Kad ga stavim da mogu čitat kaj na njemu piše ili obrnuto?
I eksperimentirao sam nekaj s gljivom i odlučio je skinut, nije baš nekaj...
Slike sljede sutra..
3alfa3:
--- Citat: Zero Cool - 13 Svibanj, 2008, 19:32:02 ---Imam i jedno pitanje o stavljanju remena, neznam na koju stranu ga stavit. Kad ga stavim da mogu čitat kaj na njemu piše ili obrnuto?
--- Kraj citata ---
UVIJEK tako da kad je montiran vidis citat sa njega (slova idu od varia prema kuplungu)
Shiltac:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Svibanj, 2008, 01:49:33 ---
--- Citat: Zero Cool - 13 Svibanj, 2008, 19:32:02 ---Imam i jedno pitanje o stavljanju remena, neznam na koju stranu ga stavit. Kad ga stavim da mogu čitat kaj na njemu piše ili obrnuto?
--- Kraj citata ---
UVIJEK tako da kad je montiran vidis citat sa njega (slova idu od varia prema kuplungu)
--- Kraj citata ---
Tako sam i stavio... Slike idu danas popodne...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju