Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG tunned by Shiltac
Shiltac:
Setup:
Top Performance Trophy 70
Leo Vince ZX
Multivar Malossi 2000 (Rolice 6,1 grama)
Malossi MHR delta cluch (crveni federi)
HEBO racing belt
Stage 6 duble layer air filter
Dizna 78
Slike:
Slike su slabije kvalitete jer je slikano mobom..
YamahaSpy:
Super zero. Svida mi se boja jesi farbo ili je bio tako? A vidi se da se brines o njemu, vrlo je cist.
Shiltac:
--- Citat: YamahaSpy - 16 Svibanj, 2008, 17:26:40 ---Super zero. Svida mi se boja jesi farbo ili je bio tako? A vidi se da se brines o njemu, vrlo je cist.
--- Kraj citata ---
Frabao sam ga kroz zimu..
Shiltac:
Opet mjenjam remen... U subotu je rega, pa sutra radim servis.
Nije mi se dalo zezat sa djelovima sa SA pa sam naručio u piaggio centru.
Opet ide novi remen od Top Performancea, nova svječka br9eg, nove disk pločice, novo ulje..
I još čekam replecenta da mi sredi dashboard pa ću i njega stavit do subote... Dajte mi recite kako se skidaju cajgeri i sve to i dal me mogu jebat na tehničkom zbog dasha, jer če bit do 140 km/h?
Misterio:
--- Citat: Shiltac - 19 Svibanj, 2008, 16:17:17 ---Opet mjenjam remen... U subotu je rega, pa sutra radim servis.
Nije mi se dalo zezat sa djelovima sa SA pa sam naručio u piaggio centru.
Opet ide novi remen od Top Performancea, nova svječka br9eg, nove disk pločice, novo ulje..
I još čekam replecenta da mi sredi dashboard pa ću i njega stavit do subote... Dajte mi recite kako se skidaju cajgeri i sve to i dal me mogu jebat na tehničkom zbog dasha, jer če bit do 140 km/h?
--- Kraj citata ---
bolje ti je da ti neko objasni kako se skidaju cajgeri jer buš si zaj*bal kak sam si i ja i zato sam sad naručil drag jer mi cajger od benge ne radi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju