Ostalo > Foto, video, music...
foto kutak - powered by Canon EOS
gokiSP:
Mogli su ti dati 5d2. Onda bi vidio da ipak postoji primjetna razlika u senzorima. A i s objektivima su se mogli isprsiti pa dati neki L model, kad ih već reklamiraš. :)
zemo323:
18-55 je sasvim u redu ako ces aparat korsitit za slikat normalne slike, ali cim zelis nesto vise od aparata.. nije to to
ne kazem da treba neki ogromni zoom ali malo veci zoom sasvim dobro dodje.
znam da kad ja budem kupovao obavezno macro leca, standardni kit objektiv i ako se imadne novaca nesto veci objektiv :happy3:
eladio:
--- Citat: gokiSP - 23 Kolovoz, 2013, 23:21:29 ---Mogli su ti dati 5d2. Onda bi vidio da ipak postoji primjetna razlika u senzorima. A i s objektivima su se mogli isprsiti pa dati neki L model, kad ih već reklamiraš. :)
--- Kraj citata ---
naravno da postoji razlika.. ...nego, tebe smeta sto sam sretan sto sam poceo otkrivati cari fotografije ili sto reklamiram dobre fotice? :icon_tongue:
gokiSP:
--- Citat: eladio - 23 Kolovoz, 2013, 23:35:16 ---
--- Citat: gokiSP - 23 Kolovoz, 2013, 23:21:29 ---Mogli su ti dati 5d2. Onda bi vidio da ipak postoji primjetna razlika u senzorima. A i s objektivima su se mogli isprsiti pa dati neki L model, kad ih već reklamiraš. :)
--- Kraj citata ---
naravno da postoji razlika.. ...nego, tebe smeta sto sam sretan sto sam poceo otkrivati cari fotografije ili sto reklamiram dobre fotice? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Dapače, drago mi je da imaš priliku imati nešto bolje od običnog "idiota". Još uz to ako imaš mogućnosti probati nešto egzotičnije što ne košta baš malo, sreći nema kraja. :)
usput, evo čemu pošluži neki tele objektiv ako pri ruci nije macro.
Ove su starije i okinute sa Sigmom 70-300.
Rezolucija je loše zbog aplouda.
Mr J:
--- Citat: zemo323 - 23 Kolovoz, 2013, 19:00:18 ---@mr J- portreti mi bas i nisu pretjerano zanimljivi ali ova "briga" mi je odlicna.. odlicno uhvacen trenutak.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju