Ostalo > Foto, video, music...

foto kutak - powered by Canon EOS

<< < (54/71) > >>

Mr J:
Evo par mojih slika

Nikon D90

Moja žena :

Self portret

Frend, ludi Canonovac

Fotka se zove "briga"

Bandiceve fontane

ljubo46:

--- Citat: eladio - 22 Kolovoz, 2013, 21:34:02 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2013, 15:49:11 ---evo ja i cura bi si kupili gore navedeni fotić Canon Eos 1100 al me zanima ako netko zna gdje ga povoljno kupiti
i šta se dobije uz njega?mislim na objektiv i tak..
ne mogu na internetu naći konkretne podatke...

--- Kraj citata ---

čini mi se da u linksu imaš jeftino, ili u digital extremeu ..obično je u KITu tijelo i osnovni objektiv 18-55  :toothy11:

--- Kraj citata ---
To je pocetnicki paket i mislim da bude ok
Hvala na odg

zemo323:
@mr J- portreti mi bas i nisu pretjerano zanimljivi ali ova "briga" mi je odlicna.. odlicno uhvacen trenutak..  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: Ostenia - 23 Kolovoz, 2013, 12:21:21 ---ajoj , ako sam dobro ocitala onda je moj 18-55  :sad1:
sad kuzim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

preporucam knjigu :
BOLJE SNIMKE uz Canonov EOS DSLR
jukka kolari - peter forsgard

imaš ju na hrvatskom jeziku, vrlo je jednostavna, a dobro ti objasni kojim putem krenuti,  :icon_thumright:
dobro posluži svim početnicima bez obzira imali Canona ili ne :toothy11: 

eladio:

--- Citat: dbara - 23 Kolovoz, 2013, 10:54:53 ---
--- Citat: Ostenia - 23 Kolovoz, 2013, 00:03:50 ---Ja imam Canon 1100d , sta da nariktam da mi mjesec ovako dobro ispadne , pokusavala sam vec 100 nacina i nista ne valja..

--- Kraj citata ---

ja iman zoom 70-300 pa mi je opet malo razmišljan u budućnosti o 200-400  :toothy9: ...

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

nego, ja sam za SH dobio eosa 600D s ovim objektivom:

prekrasan je :love4:, i u biti uopce ne vidim potrebu za necim drugim...
probao sam malo i ove do 300mm , ali to mi je nekako više za paparazze  :icon_biggrin:
osobno , osim ako nisam na grobniku ili ljubitelj ptica, ni ne vidim gdje bi nesto takvo koristio   :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju