Ostalo > Foto, video, music...

foto kutak - powered by Canon EOS

<< < (37/71) > >>

Domba:
Pitaj sto te zanima :)

Poggiali:
jutros je bilo kul nebo :)

Matija97:
Eto vidim da ovdje ima znalaca i iskusnijih ljudi od mene  ;D Nebudem stavljao nikakve slike jer nisam neki fotograf,to se moj stari malo igra godinama a kak se ja volim za*ebavat sa svim i svacim tako bi htio frendu snimit nesto.Sad sam otiso predaleko ali ajde da se vratimo na ono zbog cega uopce ovo pisem.Trebam savjet i odgovor od iskusnijih.Imam canon eos 600d s 18x55mm objektivom.Htio bi si nabaviti fisheye ali gledam ove canonove i cijene su malo ogromne za moje potrebe.  :toothy3: Naso sam na ebayu jedan fisheye nastavak pa me zanima dali to stvarno ima kakve razlike sa i bez,ne treba mi bit jako sirokokutan al tek tolko da malo izoblici sliku. Radi se ovo ovome:http://www.ebay.com/itm/0-45X-58mm-Wide-Angle-Lens-for-Canon-550D-400D-450D-500D-600D-1000D-58mm-Thread-/320825505381?pt=Camera_Lenses&hash=item4ab2b0b665 Ajde znalci pomozite tukcu   :icon_biggrin:

Domba:

--- Citat: Matija97 - 01 Siječanj, 2013, 11:57:36 ---Eto vidim da ovdje ima znalaca i iskusnijih ljudi od mene  ;D Nebudem stavljao nikakve slike jer nisam neki fotograf,to se moj stari malo igra godinama a kak se ja volim za*ebavat sa svim i svacim tako bi htio frendu snimit nesto.Sad sam otiso predaleko ali ajde da se vratimo na ono zbog cega uopce ovo pisem.Trebam savjet i odgovor od iskusnijih.Imam canon eos 600d s 18x55mm objektivom.Htio bi si nabaviti fisheye ali gledam ove canonove i cijene su malo ogromne za moje potrebe.  :toothy3: Naso sam na ebayu jedan fisheye nastavak pa me zanima dali to stvarno ima kakve razlike sa i bez,ne treba mi bit jako sirokokutan al tek tolko da malo izoblici sliku. Radi se ovo ovome:http://www.ebay.com/itm/0-45X-58mm-Wide-Angle-Lens-for-Canon-550D-400D-450D-500D-600D-1000D-58mm-Thread-/320825505381?pt=Camera_Lenses&hash=item4ab2b0b665 Ajde znalci pomozite tukcu   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma mani se toga. Ti dodaci za objektiv su smece. Pogledaj po netu samyang 8mm fish eye. Doduse manuelac je ali radi odlicno.

Matija97:

--- Citat: Domba - 02 Siječanj, 2013, 13:49:23 ---
--- Citat: Matija97 - 01 Siječanj, 2013, 11:57:36 ---Eto vidim da ovdje ima znalaca i iskusnijih ljudi od mene  ;D Nebudem stavljao nikakve slike jer nisam neki fotograf,to se moj stari malo igra godinama a kak se ja volim za*ebavat sa svim i svacim tako bi htio frendu snimit nesto.Sad sam otiso predaleko ali ajde da se vratimo na ono zbog cega uopce ovo pisem.Trebam savjet i odgovor od iskusnijih.Imam canon eos 600d s 18x55mm objektivom.Htio bi si nabaviti fisheye ali gledam ove canonove i cijene su malo ogromne za moje potrebe.  :toothy3: Naso sam na ebayu jedan fisheye nastavak pa me zanima dali to stvarno ima kakve razlike sa i bez,ne treba mi bit jako sirokokutan al tek tolko da malo izoblici sliku. Radi se ovo ovome:http://www.ebay.com/itm/0-45X-58mm-Wide-Angle-Lens-for-Canon-550D-400D-450D-500D-600D-1000D-58mm-Thread-/320825505381?pt=Camera_Lenses&hash=item4ab2b0b665 Ajde znalci pomozite tukcu   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma mani se toga. Ti dodaci za objektiv su smece. Pogledaj po netu samyang 8mm fish eye. Doduse manuelac je ali radi odlicno.

--- Kraj citata ---

Kao sto rekoh treba mi da mi samo malo izoblici sliku a da nebude ogromna lova,gledo sam malo po yotube-u videe sto su snimali s tim dodatkom i ako je to to,mislim da cu uzet to.Taj samyang fish eye je preskupa igracka za moje potrebe  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju