Ostalo > Foto, video, music...

foto kutak - powered by Canon EOS

<< < (38/71) > >>

Matija97:
Probavajuci naci na internetu kako fisheye funkcionira nista nisam saznao pa sam se bacio u istragu sam  ;D Nabavio sam prvo lece s dioptrijom u plusu ali to nije bilo to,zatim sam nabavio lece u minusu i shvatio da bi to moglo sliciti fisheye-u.Prvu lecu( dioptrija: - 4.00 ) sam zaljepio na adapter tako da je izbocena prema objektivu,vrucim ljepilom da ponovno mogu skinut jednog dana a dovljno je cvrsto da drzi lecu.Na prvu lecu zaljepio sam drugu ( dioptrija: -2.75 ) ali ovu sam okrenuo da je izbocena prema van.Obljepio sam izolir trakom okolo da to malo ljepse izgleda i da ne upada dodatna svijetlost sa zadnje strane i probao.I eto sto sam dobio  :toothy9: 

https://picasaweb.google.com/108909998490135188459/Nesto

Nije savrsen ali za 0 kuna je vise nego dobar  :headbang: Ja zadovoljan  :icon_thumright: Da cujem misljenja

neuromaniac:
nemam pojma o fotografiranju ali taj fisheye mi je fora , pogotovo ako je za 0 kuna  :icon_thumright:

Poggiali:
haha kul  :toothy11:

formoz:
koja je leca i gdje je mogu nabavit

Matija97:
napisao sam gore dioptrije i kako napraviti,treba ti dvije lece,ja sam ih dobio od kume jer radi sa naocalama,ali probaj pitat po ducanima sa naocalama  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju