Tehnički kutak > Garaža
^^VxR^^
Loris Ri:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 16 Travanj, 2012, 16:41:28 ---Mali updejt! Nakon 2 tjedna mučenja i traženja djelova po forumu, poslanih PM-va boli glava, dobil samo nekih 20% PM-va natrag, obečano od 3 člana da će je javit za vodenu pumpu (odgovora nigdje) odustal sam od bilo kakve daljnje i buduće kupnje prek foruma. Na njuškalu sam našel vodenu u Zg-u, otišel po nju i sad sam miran. Svi ostali djelovi su ili naručeni ili su već stigli. Još malo pa je opet u pogonu! :headbang: :headbang:
P.S. Kaj se tiće novih slika, bit će dok bu spreman za sezonu! :P
--- Kraj citata ---
pa barem vodenu nije tesko nac...ja sam je naso u sat vremena,u pol sata sam dobio 5-6 ponuda...
Grale:
bilo bi dobro i gume nove neke stavit...mislim nemoraju bit nove,već da se bar malo ripne vidi... ;D
^^GlavonjA^^:
ja sam tražil, pital, niko ništ, peju i nove gume :D de ti igorinaaaa tiho tam budi!!! :P
steeef:
--- Citat: Loris Ri - 16 Travanj, 2012, 16:47:15 ---pa barem vodenu nije tesko nac...ja sam je naso u sat vremena,u pol sata sam dobio 5-6 ponuda...
--- Kraj citata ---
kaj mu onda nisi napisal u inboks bare jednu od tih 6 ponuda?
sad budu svi imali dok je riješeno.
--- Citat: igor.sb - 16 Travanj, 2012, 16:43:28 ---nest sam ja krivo skonto, sta nisi prodao sra, da nemas brige oko sarafanja, dijelova i slicno :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
kakov gazda takov skuter :P
Loris Ri:
--- Citat: steeef - 16 Travanj, 2012, 17:30:57 ---kaj mu onda nisi napisal u inboks bare jednu od tih 6 ponuda?
sad budu svi imali dok je riješeno.
kakov gazda takov skuter :P
--- Kraj citata ---
jbg nisam vidio da trazi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju