Tehnički kutak > Garaža

^^VxR^^

<< < (21/34) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: steeef - 06 Ožujak, 2012, 15:56:59 ---ima 56 iljada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
I vec se poceo raspadati??
 ;D

^^GlavonjA^^:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 17:02:38 ---I vec se poceo raspadati??
 ;D

--- Kraj citata ---

Ima ravno 21k km, od 5 mj do sad sam okrenul 7 500 km. Pumpa je od starijeg modela gore, bez sas ventila, bila je već reparirana, ja ju nebum repariral nego del drugu pa sam miran!  :icon_thumright:

MIKSETA:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 06 Ožujak, 2012, 21:34:35 ---Ima ravno 21k km, od 5 mj do sad sam okrenul 7 500 km. Pumpa je od starijeg modela gore, bez sas ventila, bila je već reparirana, ja ju nebum repariral nego del drugu pa sam miran!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
isto koliko i moj  :icon_biggrin:
daj baci koju sliku  :)

^^GlavonjA^^:
Mali updejt! Nakon 2 tjedna mučenja i traženja djelova po forumu, poslanih PM-va boli glava, dobil samo nekih 20% PM-va natrag, obečano od 3 člana da će je javit za vodenu pumpu (odgovora nigdje) odustal sam od bilo kakve daljnje i buduće kupnje prek foruma. Na njuškalu sam našel vodenu u Zg-u, otišel po nju i sad sam miran. Svi ostali djelovi su ili naručeni ili su već stigli. Još malo pa je opet u pogonu!  :headbang: :headbang:

P.S. Kaj se tiće novih slika, bit će dok bu spreman za sezonu! :P

igor.sb:
nest sam ja krivo skonto, sta nisi prodao sra, da nemas brige oko sarafanja, dijelova i slicno  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju