Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc pri kupovini malossi multivara

<< < (6/7) > >>

maminjo:

--- Citat: bakija - 02 Svibanj, 2011, 21:41:41 ---da se razumimo svi satovi na skuterima kradu to jest pokativaju više od realne brzine po GPS....to što je meni runner 50+multivar+reverse iša po satu 95 to je realno gletano niti 85.....a sada mi sa trophyjen dell 19 ide po satu od auta toćnije opel vectre....105km/h nije ni to 100% toćno aj svi mi volimo kazati da ide 100km/h sve je to tu negdi ako je rijeć o sličnim setupovima 5km/h gori doli................

--- Kraj citata ---

Slažem se sa svim u potpunosti i to kad su u pitanju slični setupovi,
ali kad pričaju da sa serijalama idu isto ko sa setupovima to je smješno, ali dobro nek uživaju  :toothy10:

bakija:
a ne lažu baš puno 50 ako ide u okretaje može i on po satu nazegniti 100 ali mu triba dosta ceste......base setup nije za krajnju nego start i ubrzanje.....base naštelan da ide od 0-100 ono kako treba, to je ono što se traži...ide i 50 od 0-100 samo kako i koliko mu vremena treba....to se nemože uspoređivati...

ivanm:
stari typhoon je 15 kila lakši od sportcityja i dosta aerodinamičniji, ima manje kotače i postoji mogućnost da ide toliko.. još ako je vozač 60-70kg.... moj zip ac se sa spuhom znao zavrtiti do 95 po satu, realne 85km/h.. jer je mali, lagan, mala inercija, mali kotači, mali otpor zraka. kad je moj frend koji je čačkalica sjeo na njega išo je još 10km/h brže.
sportcity je realno velik skuter, lađa i bolje bi mu pasao neki lc blok.. al šta je tu je.

maminjo:

--- Citat: ivanm - 02 Svibanj, 2011, 21:52:23 ---stari typhoon je 15 kila lakši od sportcityja i dosta aerodinamičniji, ima manje kotače i postoji mogućnost da ide toliko.. još ako je vozač 60-70kg.... moj zip ac se sa spuhom znao zavrtiti do 95 po satu, realne 85km/h.. jer je mali, lagan, mala inercija, mali kotači, mali otpor zraka. kad je moj frend koji je čačkalica sjeo na njega išo je još 10km/h brže.
sportcity je realno velik skuter, lađa i bolje bi mu pasao neki lc blok.. al šta je tu je.

--- Kraj citata ---

To da ali je udoban, siguran, ne izgleda srednjoškolski nabrijano, ugodan za vozit i 2 osobe se voze bez problema i na malo duže relacije

Ma fino stavim primar  malossija ili polinija, možda čak stage6 i bok....riješen problem krajnje  ;D ;D

bakija:
kad bi stavija primar malossijev ili polinijev nebtino koi dobija bi na krajnjoj ali što bi bilo sa startom i ubrzanjem....?..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju