Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc pri kupovini malossi multivara

<< < (5/7) > >>

maminjo:

--- Citat: dario007 - 02 Svibanj, 2011, 16:22:16 ---ja sam na typhoonu sa malossi multivarom dobio 10km/h krajnje i malo bolje razvrtavanje...
moj koristi 16x13 rolice...meni serijala sa spuhom multivarom i topovim remenom i 19 frgom ide 95 :D

--- Kraj citata ---

Typhoon ti je AC pretpostavljam!? i to sa kraćom getribom ko kak ja imam pretpostavljam
   :confused5: :confused5: Baš me zanima tih tvojih 95km/h, moj sa sport kitom, 19karb i yasuniR-om ide 90km/h.... :confused5: :confused5:

Meni je to fascinantno kak svi vi sa serijalama idete prek 90km/h neki čak 100km/h, a mi svi sa set up-ovima isto toliko :laughing7: :laughing7:

bakija:
ja sad iman trophyja neznan koliko ide po satu jer iman drag volan.........ali mi je prije sa seriskim i multivaron i giannelli reverse po satu iša 95...to u krajnjoj kad se dobro razleti............

dario007:
ja nemam namjeru lagat,tebi tak svejedno kolko ću aj reć,malo je kemijano po cilindru i glavi,rr spuh,19 frga i variomat i remen,nikakva nauka ide ravno 95 po satu,samo tu je kraj,vise nemoze bez nekog bolesnog setupa,čak mi niz brijeg nejde više od 95...
a to kaj tebi nejde više je samo rezultat neuštelanosti...isti taj setup mi je 85 iso bez variomata i bez diranog cilindra

maminjo:
Poštelan je moj skut odlično...samo kaj ja govorim realne brzine...meni se cajger zavrti preko 100km/h, a po radaru je to 90km/h...tako da realno i tebi laže, jer realne brzine ak ideš 85 uff to ti je puna šaka brade

i to da si dobio samo sa multivarom i ničim drugim 10km krajnje to mi je jednostavno nemoguće

bakija:
da se razumimo svi satovi na skuterima kradu to jest pokativaju više od realne brzine po GPS....to što je meni runner 50+multivar+reverse iša po satu 95 to je realno gletano niti 85.....a sada mi sa trophyjen dell 19 ide po satu od auta toćnije opel vectre....105km/h nije ni to 100% toćno aj svi mi volimo kazati da ide 100km/h sve je to tu negdi ako je rijeć o sličnim setupovima 5km/h gori doli................

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju