Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
ljubo46:
--- Citat: eladio - 27 Kolovoz, 2016, 10:13:05 ---ček potrgao si pedale na biciklu u 2 mjeseca? a zadovoljan? :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ma kad stavljaju najjeftinije pedale, najslabije plasticne pa mi se desna potrgala...kako zarucnici nije!? ja sam pre jak za te pedale..sad su metalne gore i nema problema...i inace ljudi mjenjaju te pedale...nije to sad izuzetak. :icon_biggrin:
eladio:
ekipa, jel tko kad vidio tj probao ovako nešto: scott sub 10 hybrid
totalno mi je zapeo za oko, ali ne znam koliko bi me smetalo što je hard front na dužim relacijama jer planiram ići na posao i nazad svakodnevno što je 50+km svaki dan..
a u tom smislu ne znam da li je i tih "8" brzina premalo za neke brže dionice , mislim sad mi je i previše , ali nadam se da ću jednom ono ući u neku formu jel :redface: :toothy3:
anabellas:
ako se vozis po gradu veca ti je prednost bez amortizera nego mana
eladio:
--- Citat: anabellas - 27 Kolovoz, 2016, 11:25:15 ---ako se vozis po gradu veca ti je prednost bez amortizera nego mana
--- Kraj citata ---
super info... mislim da bi bilo 99,9% po gradu.. :icon_biggrin: ..tu i tamo možda koja rupa ili stepenica? :laughing7:
u biti ni neznam kad bi išao novi zg - zaprešić koji je put najbolji i da li je sve cesta ..moram malo provjeriti rutu :toothy11: :toothy3:
anabellas:
ili su super kombinacija bajkovi kaj mogu lockat vilicu za po gradu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju