Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (109/118) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Patr1k747 - 26 Kolovoz, 2016, 09:10:47 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Kolovoz, 2016, 22:18:53 ---Ja se ovih dana družim s ovim dvokotačem max snage 1 konj(maznuo frendu),bajs je brutalan al ga je teško tjerat po cesti zbog širokih guma,trebao bi ga jedan dan prištekat u bus i bacit jedan dh niz sljeme

https://www.giant-bicycles.com/au/glory-1-2014

--- Kraj citata ---

uff to je prava zvijer  :icon_thumright: S tim samo na stazu nekamo i deri ;) Jedno od boljih iskustva , skakaone i sve to , uzivaj :headbang:

--- Kraj citata ---
Neću se previše zajebavat jer ga treba vratit u istom stanju,tu nek nekaj sj**** trebam dizat kredit za dijelove,ovo je HE bajs,sve na njemu košta ko zlato

Patr1k747:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2016, 10:35:19 ---
--- Citat: Patr1k747 - 26 Kolovoz, 2016, 09:10:47 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Kolovoz, 2016, 22:18:53 ---Ja se ovih dana družim s ovim dvokotačem max snage 1 konj(maznuo frendu),bajs je brutalan al ga je teško tjerat po cesti zbog širokih guma,trebao bi ga jedan dan prištekat u bus i bacit jedan dh niz sljeme

https://www.giant-bicycles.com/au/glory-1-2014

--- Kraj citata ---

uff to je prava zvijer  :icon_thumright: S tim samo na stazu nekamo i deri ;) Jedno od boljih iskustva , skakaone i sve to , uzivaj :headbang:

--- Kraj citata ---
Neću se previše zajebavat jer ga treba vratit u istom stanju,tu nek nekaj sj**** trebam dizat kredit za dijelove,ovo je HE bajs,sve na njemu košta ko zlato

--- Kraj citata ---

nazalost znam  :icon_tongue: Takav bic je od 2000$ pa na vise  :icon_tongue:

Tomi_ZG:
Ovaj 33 hiljade kn  ;D

ljubo46:
Da se i ja ubacim u ovu temu...jer sam jos prije dva mjeseca uzeo sebi i zarucnici dva bica Devron, na popustu u dsg-u za kes 5000kn dao za dva komada  ;D

Evo slike

U tjednan dana napravimo oko 150-200km sto je mjesecno oko 600-1000km i zaista sam preee zadovoljan. Jedino sam pedale potrgao jer sam malo jak ali uzeo sam na ebayu metalne za male pare i odlicno je sad to. :icon_thumright:

I po sumskim putevima se vozikamo ;D

eladio:
ček potrgao si pedale na biciklu u 2 mjeseca? a zadovoljan?  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju