Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
balki:
nakon što si već podesio visinu prema a) i kut odokativno prema c) tada nasloniš bic na zid il ti ga netko pridržava.
Tenesice staviš na pedale pravilno kao da voziš- (znači podijeli si u glavi odoka tenesicu crtama na tri trećine i staviš tenesicu da ti zamišljena crta prve trećine bude nasred pedale)
Tada dovedeš pedale u položaj da jedna bude skroz napred a druga skroz nazad (znači kurble pogona su paralelno sa tlom)
Uzmeš svjećicu BR9EIX i zavežeš na konac (ili neki drugi priručni visak)
Konac nasloniš na čašicu koljena
Donji kraj viska ti mora biti poravnat sa sredinom pedale tj njene osovine
Ako visak visi ispred sredine osovine pedale sic na šipkicama (railovima) pomakneš nalo nazad... i obrnuto
veruda:
ja sam si kupio ovako nešto i ne trebaju ti biciklističke hlače, naravno ovako nešto nije za utrke
http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=9966
balki:
Meki sic nije za bicikliste dobro rjesenje i svi koji pocnu vise vozit zavrse na uzim i tvrdjim sicevima. (Pritisak na meko tkivo i utrnuca, oribavanje, iritacija...).
JogFromYamaha:
kupi si gel sic anatomski
nikakve daske presvucene s skajem jer nes mogel imati djecu za par godina
Corector:
Ima li netko volje da stavi sliku pravog sica, planiram pedalirati od Zga do Rijeke. Jos sam u fazi pocetnog planiranja. Imam solidan XC bajk i stavio bih gume 1.6mm.
I molim vas, sto da kazem prijatelju osim da je nepromisljen, planira ici na taj put sa DH bajkom koji je skoro duplo tezi od XC-a i ima gume 2.5 ripnjace. Nemre me pratiti niti na jednom terenu osim za sto je namjenjen taj bajk.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju