Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (84/118) > >>

luka.ck:
Ivek, ja neznam kaj ne valja z swalbama. ja ih imam na svom biciklu vec drugu sezonu i gume su odlicne. brat na svojem biciklu ima continental race king i gume su odlicne za cestu a i za makadam, blato. on inace vozi xc trke, vozi i po asvaltu i to na duge ture (austrija, slovenija, madarska) i kaze da je race king odlicna guma, a platio ih 350kn obje.

JogFromYamaha:
svalbe su mi lose jer cim je prek 25C guma postaje premekana i proklizuje gadno  pogotovo prek prednjeg kotaca
i pojede se guma u mjesec i pol kaj se vozim
a bridgestonke nikad to nisu radile
kotinentalke znam da ima i ko ih drzi al nije mi prvi izbor

Tomi_ZG:
Ima frend Maxxis,sad ne znam koji model,al probal sam vozit i brutalno drži po bilo kakvoj podlozi,doduše jedna košta oko 550kn

chupa206:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Studeni, 2013, 22:39:30 ---svalbe su mi lose jer cim je prek 25C guma postaje premekana i proklizuje gadno  pogotovo prek prednjeg kotaca
i pojede se guma u mjesec i pol kaj se vozim
a bridgestonke nikad to nisu radile
kotinentalke znam da ima i ko ih drzi al nije mi prvi izbor

--- Kraj citata ---

kaj nebi rekel kaj ti proklizuje jbt... imam schwalbice i vozim po zimi ljetu, nonstop... neznam kak ti proklizava
a da se pojede, nakon 3 godine je ko nova...

malo pretjeruješ kaj se svega toga tiče, jbt pa ne biraš gumu za 200 km/h ili utrku ubrzanja 402, da nebi smjelo proklizavati hhahahahaha

--- Citat: Tomi_ZG - 30 Studeni, 2013, 00:44:01 ---Ima frend Maxxis,sad ne znam koji model,al probal sam vozit i brutalno drži po bilo kakvoj podlozi,doduše jedna košta oko 550kn

--- Kraj citata ---

imam na drugom bajku Maxxis Ignitor, platil sam bil komada jedno 200 kn, davno... guma i dan danas drži super
samo šteta kaj tog modela više nema za kupiti u HR

3alfa3:

--- Citat: chupa206 - 30 Studeni, 2013, 14:59:55 ---a da se pojede, nakon 3 godine je ko nova...
--- Kraj citata ---

Mozda brze vozi? Mozda ima manji tlak u gumama? Mozda je tezi?
trebamo sve te podatke pa vidjet gdje je razlika  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju