Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (83/118) > >>

JogFromYamaha:
gdje kupit kvalitetne zracnice i generalno dobre gume za bicikl
kolko vidim trziste je preplavljeno otpadom tipa kenda, schwalbe, veeruber, rubena i slicnim g#vn%m koje je porozno i ne drzi nista

trazim vec neko vrijeme bridgestone i michelin gume s kojima imam visegodisnja pozitivna iskustva u kvaliteti i izdrzljivosti
ali ih nitko ne drzi (barem nitko koga znam) a oni koji drze drze modele od 400kn po kotacu

gledam nesto za cestovno koristenje

ivanm:
gle, jasno ti je da je danas teško nać dobru gumu i za skuter i za auto ako baš ne tražiš i znaš kud ideš.. ima i online shopova za tu svrhu..
koju točno dimenziju trebaš?

JogFromYamaha:
26x2.25

pa trazil sam po cijelom gradu is svi ili rubenu drze kaj je smece od gume jer je porozna u 2 mjeseca ili schwalbe ili kenda koje su zali boze vremena a dok velim da je schvalbe guma od 250-350kn i da nevalja pol pisljivog boba onda to nekaj znaci
jer za te pare  guma mora raditi vrhunski

kende su plasticnjaci i samo se sklizu schwalbe malo  bolja al i dalje proklizava na asvaltu jako jako lako pogotovo na 25C+ temperaturi  a rubena je promasaj teski

nemogu naci nikog da drzi continental bridgestone i michelin koje sam prije mogo kupiti sveposuda
istina nisu jeftine al mekane su drze i ne pucaju a i imaju onaj runflat sloj da si ne prepicis unutarnji slauf ako se nesto zabije u vanjsku gumu

chupa206:
Jog, nisi dobro tražil jbt... ne poznaš svoj grad

i mogao bi se javiti nakon onog lažnog optuživanja a ne prekinuti kontakt ko da nikaj nije bilo...

JogFromYamaha:
i sam znas zakaj sam odisel s meeta
aj bok

il reci de ima il ne spemaj temu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju