Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (78/118) > >>

chupa206:
imam ja jednu bolje "sportsku" gel navlaku :D i super je, ujedno ju i prodajem

balki:
Bicke sa "pelenom" su obavezni dio opreme za bicikliranje i uz njih morate imati sic koji vam pase. I naravno vozit rdovno i jako da se dupe navikne na rezim. Cak kako bicikliranje postane ucestalije i dupe naviknutije i sic mora evoluirati u sve uzi i sve tvrdji. Sve ostalo je parodija na temu.

ivanm:
sve je to relativno. s godinama možeš imat hemoroide pa ti onda uzak i tvrd sic ne valja.. mora imat relax zonu..
moj frend je vozio dugo uzak i tvrd sic i sad sa 35 godina ima kontuziju prostate i mikrociste u njoj..
a sama širina ovisi o širini sjedne kosti. žene imaju u pravilu širu zdjelicu pa im treba širi sic.. muškarci imaju užu ali ima iznimaka..
npr.

zemo323:
Došao sam u posjed bicikla marke "Raleigh" (prvi put čujem  :icon_biggrin: ), namjena mu je za rekreativnu vožnju.. Zanima me okvirna vrijednost ovog bicikla, djeluje mi kao stariji model bicikla ali je u savršenom stanju. Sachs osovine i pedale, svaki dio ima žig na sebi pa čak i felge imaju neki broj.  :dontknow:

Mjenjač onaj prednji je sachs, a zadnji ne znam točno, ne sjećam se imena xD

Gume, prednja Michelin i zadnja je Continetal, na njima piše da se mogu pumpat do 8,5 bar. Malo mi to previše zvuči, to normalno?  ;D

I može li preporuka nekog dućana sa ovakvim gumama i zračnicama u Zagrebu po mogućnosti? Ako taj dućan ima i webshop još bolje.

slika

ajmo znalci  :)

ivanm:
nikad nisi čuo za raleigh.. google is your friend..

http://www.raleighusa.com/

ovo na slici je starija specijalka.. iz 1980-ih.. guma nemaš baš svugdje osobito webshopovi su kod nas koma.. jedino ti keindl sport ima kakav takav webshop..
pripremi si 50kn po zračnici a gume su po 200kn komad ;D
ima i kineskih no name al to nebi nikom preporučio..
zamijeni si trake na ručkama jer mi se čini da je ovo netko izolirkom namotao  :laughing9:
inače sic je s nekog ženskog bicikla, na to u pravilu idu oni uski sicevi..
gume da, na oko 8 bara, al ak je stara nemoj iznad 6 da se ne raspukne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju