Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (79/118) > >>

zemo323:
Da, malo sam googlao nakon sto sam napisao post  ;D  Primjetio sam da su webshopovi koma, nema bas nesto ponude  :redface:

jbt gume skoro kao da za skuter kupujem  :drunken_smilie:

Na volanu nije izolirka, ona prava traka je tu.. Ako tu negdje u blizini nadjem te trake zamjenit cu je cisto da ga malo zanovim. Sic ne znam od cega je ali je udoban, odgovara mi jer biciklo ne vozim vec nekih 4 godine (od kada sam dobio skuter)  :toothy12:  Kad se malo vratim u formu onda cu razmisljat o promjeni sica, do tada ovoga ne dam xD

Zracnica ipak moze na 8 bar? mislio sam da je ovo tubeless guma jer sam malo googlao i primjetio sam da ove gume vecinom idu bez zracnice. Nebi me cudilo da je netko prebacio na tubeles jer sam vidio da ima set za to napravit.

Mislim da ce 6 bari bit sasvim dovoljno za moju tezinu

Nyzvo:
imas u keindlu gume, mislim da su 80kn komad u raznim bojama, ima ih frend veli da super drze

a trake za volan imas u svakom bike shopu :icon_thumright:

ivanm:
zaboravi te gume za 80 kn to je smeće..
izdvoji bar 150-200kn za gumu kakvu imaš gore (to je continental ultra sport 700x23)
ima ih i drugdje ali kolko znam samo keindl ima normalan webshop..
kakve tubeless gume? imaš stare čelične felge pa daj pogledaj bolje ;D
za tubeless gumu treba tubeless felga koje koštaju jako puno tak da sumnjam da je netko na staru specku stavljao tubeless obruč..
preteča su bila tabular gume koje su bile bez zraka lijepljene na felgu al to je već druga priča..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 19 Kolovoz, 2013, 12:28:42 ---tabular gume
--- Kraj citata ---

Haha.... Tabularke... Tu rijec nisam cuo od 80tih  :icon_biggrin:

ivanm:
ali lako je moguće da ak je bila skuplja specka u 80-ima je imala upravo to na felgama :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju