Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (57/118) > >>

Poggiali:

te-te-ac:
nisam vidio vamo pitanje da je netko postavio al kako se snalazite s kočnicama.. ono s skutera sjednete na bajs i obratno.. na biciklu su kontra kočnice nego na skuči pa ono.. jel bilo nekog veselja ??  :icon_biggrin:

ja sam prvi dan zamjenio si kočnice i sad mi je ko na skuteru (desna je prednja) al je problem kad netko uzme moj bajs ja normalno zaboravim rec i onda se sjebu kod kočenja pa bude svega..

dakle bickeri jel su obrnute kočnice ??

Poggiali:
e pa ja sam se sj#bo kad sam kupio skuter, jer sam bio prije stlano na bajsu, i hteo sam se okrenut onak na sus, da zblokiram zadni kotac, i ja stego prvu xD i drugi dan kak sam kupio skuter, paf, napravio par crtica na plastikama :(

kad sam kupio novi bajs, promenio sam odma kocnice :)

vanjossi:
jep i ja sam odmah zamjenio strane na kočnicama, nisam se mogao naviknut i neda mi se razmišljat  :icon_biggrin:

te-te-ac:

--- Citat: te-te-ac - 25 Kolovoz, 2012, 13:32:38 ---ovak.. bušenje guma na baciklu mi vec lagano ide na k**ra*.. jest da vozim po šumskim putevima i makadamu al što je previse je previse.. skoro svaki tjedan imam praznu gumu.. u zadnje vrijeme sve slabije krpam vec stavim novu gumu..

jel ima neka pametna guma sto nece se probušit a da nije ona puna od viljuskara ??

--- Kraj citata ---

rijesenje  :glasses9:

!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju