Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
vanjossi:
na ovom je sic baš koma, nisam ni 10tak km ode nevinost
BetaArk12:
hahaha , pogledaj po njuskalu,ima ih jeftinih,ja sma nedavno na jednoj svojoj nakamuri imao sic na napuhivanje,extra je bio :D
Poggiali:
prvo, nabavi si bicke ili si naruci prek ebaya, ima samo undershorts sa tim umetkom.... drugo, mozes ako imas mogucnost otic u neki bolji shop, pa ti izmere guzicu i prema tome vidis koji ce ti sic najbolje pasati pa si kupis.... treca stvar, sta god uzeo trebas neko vrijeme voziti dok se ne naviknes...
puno sretnih kilometara, i nemoj da nakon mjesec dana bajs pocne skupljat prasinu :icon_thumright:
PS:
U Radoboju je 21. neka utrka, jel misli tko ici ? :)
vanjossi:
--- Citat: Poggiali - 17 Listopad, 2012, 05:44:20 ---prvo, nabavi si bicke ili si naruci prek ebaya, ima samo undershorts sa tim umetkom.... drugo, mozes ako imas mogucnost otic u neki bolji shop, pa ti izmere guzicu i prema tome vidis koji ce ti sic najbolje pasati pa si kupis.... treca stvar, sta god uzeo trebas neko vrijeme voziti dok se ne naviknes...
puno sretnih kilometara, i nemoj da nakon mjesec dana bajs pocne skupljat prasinu :icon_thumright:
PS:
U Radoboju je 21. neka utrka, jel misli tko ici ? :)
--- Kraj citata ---
može prijevod ovog boldanog :toothy3:
vec sam narucio neku opremicu preko ebaya, za sic nisam gledao, imao sam na starom bajku sic od 70 kn, meni je bio super
Poggiali:
Za tebe pre daleko ako si iz Pule :D
https://www.facebook.com/events/385505411518333/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju