Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
ziloryder:
Evo nakon cijelodnevne potrage, Naisao u hervisa, na x-fact bajs, i mogu rec dosta dobar, i za 1.700kn Prosao vise nego dobro, bio je na popustu sa 2.250kn.. dobio sam kao jos u roku 10 tjedana neki besplatan servis, i lokot! Dosao sam 15min prije zatvaranja, pa tek sutra mogu doc po njega dok ga servisiraju ;) Pa cu vam ga uslikat
Go-Go RUNNER:
Koliko godina seka ima?
ziloryder:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 15 Lipanj, 2012, 01:44:25 ---Koliko godina seka ima?
--- Kraj citata ---
12. Ma lako za to i ja cu tu biciklu vozit ovako, vikendom na duze relacije, Ali imala je iz peveca neku koja svaki mjesec nesto ode, provrte navoji, otpadaju pedale, Pucaju mjenjaci! I vozia sam je odma iz joker centra do kuce jedno 6-7km u komadu jer nije stala u auto, i mogu rec da je dosta kvalitetna i sta je najvaznije za nju lagana je!
Poggiali:
Jel bio danas tko u Brdovcu na biciklijadi ? :)
Ja napravio nekih 100+km :)
Poggiali:
Evo koonacno mi stigle MG1 sa ebaya, cekao sam nesto vise od 30 dana, mislim da 33, nesto su skuplje nego inace, ali bas sam htio zlatne i jedino ih je taj jedan jos imao ... evo i slikica i usporedno sa DMR V8
Na prvu, same pedale izgledaju kvalitetnije izradjene od V8, lakse su i koliko sam ih uspio provozat nekih 10tak km, "ugodne" su mi za voznju :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju