Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (40/118) > >>

kiza-iz-kvarta:
Renato - drago mi je da si oslobodio one pauke i muhe iz novčanika i uzeo si željeni bic  :headbang:

nadam se da neće završit ko onaj Rogov Bmx kad jednog dana dođem po njega!

na aldumaš za novi bic kad dođem do Albinišća mogu zaboravit pretpostavljam ili i dalje vrijedi ono pravilo od ljeta 2009 - svako sebi plaća cugu?!

te-te-ac:
keš se drzi u čarapi kao u old skul amerkianskim filmovima.. tamo nitko nece da zaviruje...  :confused5:

sta fali bemiksu ??  ???  :dontknow: .. to sto si ti picajzla i sto ti smeta sto nema serijske naljepnice i serijsku zadnju gumu.. pa mislim ono... uhvatio ga je vremena zuba  :toothy12:

bilo bi ljepo od tebe da dodes.. platio bi ti koktu.. :icon_thumright: a jos ljepse bi bilo da ja osjetim isto neku koktu ipak je "litra" kod tebe u garaži..  ::)

btw. zubati kizone.. na auto pijacu u osk. sam vidio old skul bemiksa.. al nije u bog zna sta stanju.. al definitivno je bolji neg moj..  :toothy9:

ziloryder:
Triban ic sestri uzest nekakvu biciklu do 1000kn kakvu mogu ocekivat za te pare? Vazno mi je da ima dobre kocnice, i dobre amortizere, Jel mogu dobit za te pare sa prednjim diskom?

chupa206:

--- Citat: ziloryder - 14 Lipanj, 2012, 18:00:51 ---Triban ic sestri uzest nekakvu biciklu do 1000kn kakvu mogu ocekivat za te pare? Vazno mi je da ima dobre kocnice, i dobre amortizere, Jel mogu dobit za te pare sa prednjim diskom?

--- Kraj citata ---

Rabljeni giant rock, ostalo je tako tako... A mozda ti se posreci, ko meni, pa za te pare kupis super bajk...

Go-Go RUNNER:
ako kome treba imam jednu biciklicu viška za 400kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju