Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
luna500rr:
--- Citat: chupa206 - 07 Travanj, 2012, 19:18:09 ---aha
više manje su ti sve vilice standardizirane, samo gledaj duljinu one gore cijevi koja prolazi kroz ramu... i na koju se šarafi lulica... duljina hoda po želji.. ali max 100 za tu ramu
--- Kraj citata ---
sirina mi je bitna hehe.. gleda sam s jeftinijih bicikli je uži stup vilice... a duljina se moze podesit i par cm gore dole s onim kosuljama, neznam kako bi to nazvao...
chupa206:
--- Citat: luna500rr - 07 Travanj, 2012, 19:21:09 ---sirina mi je bitna hehe.. gleda sam s jeftinijih bicikli je uži stup vilice... a duljina se moze podesit i par cm gore dole s onim kosuljama, neznam kako bi to nazvao...
--- Kraj citata ---
da, u pravu si, jeftiniji bajkovi imaju uži stup vilice i mislim da se drugačije pričvrste nego ove "normalne"... duljina se može podesiti (ako je preduga staviš distancere), ali problem nastaje ako ti stup prekratak; kako je jednom frendu bilo...
luna500rr:
--- Citat: chupa206 - 07 Travanj, 2012, 19:46:05 ---da, u pravu si, jeftiniji bajkovi imaju uži stup vilice i mislim da se drugačije pričvrste nego ove "normalne"... duljina se može podesiti (ako je preduga staviš distancere), ali problem nastaje ako ti stup prekratak; kako je jednom frendu bilo...
--- Kraj citata ---
i sad ima par distancera pa nije frka u duzini hehe :icon_biggrin:
enel:
--- Citat: chupa206 - 07 Travanj, 2012, 14:32:33 ---evo ovako...
--- Kraj citata ---
Hvala kolega puno :icon_thumright:
bosko_matica:
neloš trailer... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju