Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
luna500rr:
amo ekipa kad se vec tako kuzite u bicike :icon_biggrin:
imam jedan dotrajali fuji sunfire, evo ovakav
sad bicikla je prosla sve i svasta, prednja vilica je dobila pa bi ju trebalo promjeniti...
nezanima me nista specijalno, htio bi jednu najobicniju vilicu da nije puno love i da moze v brake nanju... takodjer moze li se to polovno uzet il sta? ..bicikl mi je i tako i tako pretezito na zadnjemu tocku...
neer:
cedriče cedriče crni cedriče
chupa206:
--- Citat: luna500rr - 07 Travanj, 2012, 15:02:59 ---
sad bicikla je prosla sve i svasta, prednja vilica je dobila pa bi ju trebalo promjeniti...
nezanima me nista specijalno, htio bi jednu najobicniju vilicu da nije puno love i da moze v brake nanju... takodjer moze li se to polovno uzet il sta? ..bicikl mi je i tako i tako pretezito na zadnjemu tocku...
--- Kraj citata ---
vilica ti dobila lufta ili kaj? možda se da popraviti ako nije strašno
reci neku cifru do koje bi max išao (Suntour izbjegavaj jer su nekvalitetne; bar one do nekih 800 kn)... jer nađu se dobre vilice za 250+ kn (naravno rabljene), ovo ispod se ne isplati; a opet niti nova ti se ne isplati baš... a pošto ti bajk nije loš preporučio bih ti nešto tipa RST Gila, Rock Shox Juddy, Rock Shox J3...
luna500rr:
--- Citat: chupa206 - 07 Travanj, 2012, 18:38:05 ---vilica ti dobila lufta ili kaj? možda se da popraviti ako nije strašno
reci neku cifru do koje bi max išao (Suntour izbjegavaj jer su nekvalitetne; bar one do nekih 800 kn)... jer nađu se dobre vilice za 250+ kn (naravno rabljene), ovo ispod se ne isplati; a opet niti nova ti se ne isplati baš... a pošto ti bajk nije loš preporučio bih ti nešto tipa RST Gila, Rock Shox Juddy, Rock Shox J3...
--- Kraj citata ---
povijena vilica bila je ok dok nije pukla...
a ako ima dobri vilica za 200-300kn ok... nista specijalno mi netreba, samo me zanima koje su oznake da pogledam, ima li vise vrsta vilica il to pase s bicikla na biciklo?
chupa206:
--- Citat: luna500rr - 07 Travanj, 2012, 19:09:03 ---povijena vilica bila je ok dok nije pukla...
a ako ima dobri vilica za 200-300kn ok... nista specijalno mi netreba, samo me zanima koje su oznake da pogledam, ima li vise vrsta vilica il to pase s bicikla na biciklo?
--- Kraj citata ---
aha
više manje su ti sve vilice standardizirane, samo gledaj duljinu one gore cijevi koja prolazi kroz ramu... i na koju se šarafi lulica... duljina hoda po želji.. ali max 100 za tu ramu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju