Tehnički kutak > Tuning skutera
koju brtvu
igor.sb:
koliko se sjecam treba ici oko 1mm i nesto sitno da se dobije blizu 180/120 tajminzi (sto deblja brtva to su tajminzi vislji, i skvis veci), + podic ispuh i glavu spustaj na skvis 1,5
ak se vec zajeb... s tim
ganjaj cokicu ::)
edo haker:
probat cu ga ulovit na msn-u dns sam sam ga 3 puta zvao... ma necu eksperimentirat... ocu provjerenu stvar radit...
nije da mi se zuri...
procedura koja mi je recena je da prvo stavim serijsku brtvu i da onda mjerim squis i da prema tome brusim glavu... al odlucio sam ic korak dalje tak da cu i blokove rastavljat pa ce se i malo polirat .. veci dio dns je uslikan... nadam se da cu imat volje i kasnije sve slikat... objavit cu u projektu...
cona_rab:
kad sam nedavno mijenjao klip i karike,stavio sam tanju brtvu 0.4 u odnosu na serijsku od 0.6,motor je kao malo živahniji i krajnja mu je malo veća,a sad možda se meni to čini ali za krajnju sam siguran oko 5-10 kmh veća po satu,klip je mijenjan zbog cvikanja,ali taj klip je imao oko 5 tkm,znači skoro pa nov a govorim o motoru prije cvikanja sa brtvom 0.6 i sad sa 0.4,znači razlika se osjeti :icon_scratch: :dontknow:
edo haker:
pa okej ako nisi brusio glavu onda ti je cilindar malo nize
ali mene zanima ako cilindar ide gore a glava dole ( znaci rad klipa je određen s radilicom)
znaci sto se desava ako ide tanja brtva a glava dole
ili drugi slucaj ako ide deblja brtva a glava dole....
tebi se znaci smanjio squis i povecao kompresiju... to mi je razmljivo...
al mene zanimaju detalji gore navedena dva slucaja...sto određuje moment a sto samo snagu... nadam se da sam se dobro izrazio i da cete razmit sto zelim pitat...
igor.sb:
ukratko deblji dihtung od serijskog podizes tajminge, al ti je i skvis veci i obrnuto
sto su vislji tajmninzi vise se motor vrti i gubis snagu na nizim okretajima i obrnuto
tajmning je ajmo reci vrijeme otvorenosti kanala
znaci idelno da coka izganjas, nadam se da zna sta je radio, mozda i pise u projektu, koliko brtva dole pod cilindar, koliko je sam cilindar rezao gore i koliko glavu spustao
ako se pitas zasto je cilindar gore rezao, jer serijsku glavu ne mos previse spusiti
ako si vec blokove otvarao trebao si i njih malo poturpijat...opet pitaj coka
:hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju